.
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    "Чуваш ли се какво пишеш" е очевидно сбъркано, затова е забавно. Умишлените грешки са форма на хумор, често сполучлив.
    Ами честно казано много ме съмнява че е станало точно така.Пък и да е наистина, заради подобни неща като: "Слушам и не вярвам на очите си" или "Гледам и не вярвам на ушите си" професор Вучков стана за присмех пред цяла България включително и в предавания като Господари на ефира, в които хората би трябвало да знаят за подобен тип ирония.Все пак това им е работата не мислиш ли?

x7aZzy...и аз те обичам...
    Ами точно така.Някои жени или мъже в наглостта си биха дори и отишли по жартиери и биха бръкнали в гащите на гаджето на някой/някоя си само,защото гаджето му/и бил/а в очите им голям/а смотльо/смотла.
    Не знам какво правиш на теория,но важното е да го правиш и на практика, а щом се пита нещо как да се направи значи се мисли да се направи някога.

Та ето още една песен по темата:
    http://www.youtube.com/watch?v=32DwYTRmmto

И готините. Не забравяйте че в очите на гаджето на някоя/някой смотла/смотльо вие може да изглеждате като най-големите смотльовци в жалките си опити да му покажете колко сте готин/а и да го отмъкнете под носа на "смотаното му/и гадже.
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-06-2012 на 09:16
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си