- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Компромис?!
Здравейте, съфорумници, искам да ви помоля за мнение, като трети лица, нямащи общо със случващото се. Ще гледам да съм кратка в обясненията. Аз и най-добрата ми фр сме като сестри. (на по 19сме) От почти една година се сближихме много с един човек, който ни е само приятел и много се обичаме с него. Той живее на 500км от нас, следователно вижаме се много рядко, но се чуваме по няколко пъти на ден, по всяко време и тн. (той е на 33) Отначало тази разлика във възрастта не се усещаше, ноо от известно време насам явно има проблем. Той си хвана сериозна приятелка, с която е от месец и половина заедно. (да.. как са "сериозни" от месец и половина насам и аз не мога да си отговоря). Тя се дразни, че ние звъним по телефона и ревнува от нас. Той й обясни, че ние сме само приятели и много държи на нас, но тя започна да прави непрекъснати скандали, сценки и квото се сетите и на него му втръсна. Ние с моята фр проявяваме разбиране да не говорим по половин час докато е с нея и там квото се сетите, но той отказва да вдигне и за 1 мин, когато е с нея, защото тя ревнува. Сега ни каза, че трябва да си ограничим разговорите и да се чуваме само когато е сам.
На мен и на моята фр ни стана супер тъпо, чувстваме се сякаш приятелката му не уважава нашето приятелство.
Искам вашето мнение, според вас ние прави ли сме? Толкова съм изтрещяла вече, че нямам трезва преценка..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5