Имах един приятел. Беше много дискретен и много добър човек. Бяхме доста дълго време приятели, до един ден. Той започна много силно и очевадно да ми показва чувствата си, а по някаква странност аз бях влюбена в него още откакто се запознахме. Аз също му показах моите чувства и уж потръгна. След това нещо се обърка и всичко се скапа. Доста дълго време спряхме всякаква комуникация. Сега пак сме си в приятелски отношения, но той все пак се опитва да ми покаже, че ме харесва. Аз също го харесвам, обаче ако му се дам втори път пак ще стане същата работа. От друга страна пък много го харесвам. От трета страна пък той има една приятелка /също много добра приятелка - нищо повече/, която ме ненавижда и постоянно му налива простотии в главата за мен. От една седмица не сме се засичали никъде /на живо/ както и в скайпове и фейсбуци.. Все още съм пред една дилема, защото знам, че ако се поддам на това сладко удоволствие пак ще съжалявам, но ако не се поддам също ще съжалявам. Идеи?

п.с. Аз съм момичето с темата в раздел "секс", няма нужда всеки да пита поотделно.