.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Според мен не сте много прави. Човекът си е значително по-голям, както предполагам и приятелката му не е на вашите години. Странно ще е да му звънят две момичета на по 19 и да си говорят с него по сума ти време. Нормално е момичето да се изнерви и да прави скандали. Не знам до колко мнението ми е правилно, защото съм по-малка и от теб дори, но някак си опитвам се да погледна нещата от този ъгъл. Мисля, че съвета на PinkPan7her е много добър.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Добре, човекът е казал, че може да се чувате, когато е сам. Те едва ли са 24/7 заедно с приятелката му. На вас какво ? Зора ви е да му звъните ТОЧНО когато са заедно ? (така си го написала и обяснила едва ли не) Ми момичето ревнува - ти може да не си толкова ревнива, твоите гаджета може да не са толкова ревниви, но тя Е и едва ли й е приятно някакви пикли (сигурно сте по-малки от нея) да звънят на гаджето й, докато са заедно, че на всичкото отгоре да й казват коя ревност е оправдана и коя не. Тя си знае...те си знаят. И когато се решите да звъните - откъде знаете, че е удобно ? - може да не са на кафе, а да правят секс примерно. А компромисът е ясен, той ви го е дал. Малко излиза, че искате нарочно да дразните момичето...така ми се струва.

"Ние напълно разбираме, че му е време за семейство, не е въпроса и че ако не се чуваме 1 ден, няма да сме приятели вече."

Ко речи ?!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си