.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от melany12 Виж мнението
    тес пак..аз ако бях на приятелката му до сега да съм ви пречукала честно..как така ще му звъните..не го търсете толкова често супер тъпо е
    ти пък к'во държиш сметка е?! Ебахти наглото същество...
    Колкото до темата, съгласен съм с останалите, най-вече с "valdesbg". Помисли си кво може да ти е на теб, ако приятелят ти го прави същото
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението
    Колкото до темата, съгласен съм с останалите, най-вече с "valdesbg". Помисли си кво може да ти е на теб, ако приятелят ти го прави същото
    Никога не съм правила проблем на момчетата с които съм била, че имат приятелки от женски пол. Да ви кажа честно бих се притеснила, ако няма приятели... тогава значи нещо има, нещо не е наред. ИИ да не забравяме разстоянието, което си оказва влияние.. то ако можехме да се виждаме и по 1-2 пъти в месеца нямаше да говорим толкова мн по телефона..
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на cyclops
    Според мен трябва двустранни(тристранни) компромиси. Факт е, че не е желателно да се чувате по толкова много пъти на ден. Самата ти се постави на мясото на приятелката му. Особено когато са заедно и той да говори по телефона.. Не знам дали живеят заедно, но ако не живеят заедно и си отделят N брой часове на ден, а той говори през това време по телефона с теб и твоята приятелка е малко неловко. Аз например като съм с приятеля ми и някой ни звънне гледаме много набързо да говорим, просто защото сега си прекарваме времето заедно. Дори да е най-добрата ми приятелка. Винаги гледам да я чувам, когато съм сама, за да не занимавам другите около мен.
    Въобще много мразя като съм с някой (няма значение гадже или приятел) някой да звънне и другия през това време да е кибик.
    Освен това те са от месец и половина заедно. Тя не ви познава и е нормална донякъде тази реакция. Все пак той не се е отказал тотално да говори с вас. Разбирам да ви отсвири тотално, но не е така.

Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението

омг къде съм държала сметка бе ?! какъв ти е проблема пък на тебе?Че съм нагла нагла съм,но не и в този случей моето момче)) казвам всяка 1 жена какво ще направи-най-малкото да си поговори с някакви си момичета,които постоянно му търсят приятеля.Кой е наглия само ми кажи? айде по-спокойно с думичките и не ми казвай кво държа и кво не )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си