- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Компромис?!
Никога не съм правила проблем на момчетата с които съм била, че имат приятелки от женски пол. Да ви кажа честно бих се притеснила, ако няма приятели... тогава значи нещо има, нещо не е наред. ИИ да не забравяме разстоянието, което си оказва влияние.. то ако можехме да се виждаме и по 1-2 пъти в месеца нямаше да говорим толкова мн по телефона..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Според мен трябва двустранни(тристранни) компромиси. Факт е, че не е желателно да се чувате по толкова много пъти на ден. Самата ти се постави на мясото на приятелката му. Особено когато са заедно и той да говори по телефона.. Не знам дали живеят заедно, но ако не живеят заедно и си отделят N брой часове на ден, а той говори през това време по телефона с теб и твоята приятелка е малко неловко. Аз например като съм с приятеля ми и някой ни звънне гледаме много набързо да говорим, просто защото сега си прекарваме времето заедно. Дори да е най-добрата ми приятелка. Винаги гледам да я чувам, когато съм сама, за да не занимавам другите около мен.
Въобще много мразя като съм с някой (няма значение гадже или приятел) някой да звънне и другия през това време да е кибик.
Освен това те са от месец и половина заедно. Тя не ви познава и е нормална донякъде тази реакция. Все пак той не се е отказал тотално да говори с вас. Разбирам да ви отсвири тотално, но не е така.
омг къде съм държала сметка бе ?! какъв ти е проблема пък на тебе?Че съм нагла нагла съм,но не и в този случей моето момче)) казвам всяка 1 жена какво ще направи-най-малкото да си поговори с някакви си момичета,които постоянно му търсят приятеля.Кой е наглия само ми кажи? айде по-спокойно с думичките и не ми казвай кво държа и кво не
)