.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Unhappy Малко разлика в годините ..

Здравейте, пиша ви от Буграс. От моето училище има едно момиче, което е с 3 години по-голямо от мен, имаме еднакви хобита и всеки път като се разминаваме по коридорите погледите ни се срещат, но никога не сме говорили. Познаваме се заради хобитата ни. Тя не излиза много, няма фейсбук и е малко трудно да осъществия по-лесния контакт - виртуалния, остава ми само да я заговоря, но не знам, ще е страно, все пак 3 години не са малко. Та вашите съвети, има ли смисъл ?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Докато не пробваш, не може да знаеш.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

да ти кажа ,мойто момче няма смисъл.абсурд да стане нещо с 3 години по-голяма от тебе.някакси мн е странно и не вярвам тя да мисли нещо по-различно.не искам да те обърквам просто гледам реално на нещата,но все пак ако искаш си опитай късмета,просто после ще съжаляваш според мен и ти ще си прецакания.Харесай си някоя на твоята възраст..

на колко си ?

Еми на 15. Благодаря за отговорите.

Супер фен Аватара на FasterBeach
    Damn ! Доколкото разбрах, тя е на 18г ? Би трябвало да е на друг акъл, доста различен от твоя... да излиза с по-големи от нея и т.н... Но са ми връзвали момичета с г/д такива разлики в годините, тъй че нищо не ти пречи и ти да се пробваш ;o

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    melany12, ти ако се опитваше да гледаш реално на нещата, нямаше да пускаш такива тъпи мнения във всяка една тема поне в този раздел...

Абе пробвай се, пък квот ще да става. Не ми се вярва да няма фейсбук...
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си