.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Дали съм бременна?

Последният ми цикъл беше от 01.03, а следващият трябваше да започне на 28, но днес още не ми е дошло Правих секс с приятелят си без предпазни средства. Каква е възможността да съм бременна, като се има предвид, че той не е свършал в мен.

anonymous708973
    Guest
    Дефинирай "не е свършвал в мен". Ако му е било първо свършване - нищо ти няма, ако му е било второ и се е изпикал между повторенията - също. Ако не е минал през тоалетната обаче, може да има останала сперма и да е станала белята.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    кажи кога сте правили секс и можем и да предполагаме тогава
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Ами в периода 25-ми 28-ми, но винаги по веднъж

Научете се да ползвате предпазни средства, това е здравето ви, бе хора! Ние с точност 100% нали се сещаш, че няма как да ти кажем. Ако не ти дойде правиш си тест 2 сед след рисковия акт и виждаш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ние тука сме врачки нали знаеш ....
    Иначе подкрепям мнението на PinkPan7her

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Цитирай Първоначално написано от bakugan_topche Виж мнението
    Последният ми цикъл беше от 01.03, а следващият трябваше да започне на 28, но днес още не ми е дошло Правих секс с приятелят си без предпазни средства. Каква е възможността да съм бременна, като се има предвид, че той не е свършал в мен.
    Ама и нагла,кучката.Хем се лашкат през презерватив,хем очаква ние да и станем онлайн гинеколози и да и изчисляваме теоретичните цикли.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard Виж мнението
    Ама и нагла,кучката.Хем се лашкат през презерватив,хем очаква ние да и станем онлайн гинеколози и да и изчисляваме теоретичните цикли.
    Винаги може да е по-зле. Още малко ще започнат да искат кондоми или тестове ние да им купуваме и да им ги пращаме, а разноските за транспорта да са за наша сметка..

Мега фен Аватара на draid
    Така или иначе, вече е късно за хапче. Ако не ти дойде до 2 седмици след акта си купи тест и се моли да е отрицателен. Друго не може да направиш в момента, освен при гинеколога, ама по-добре изчакай 2 седмици. Ако е станала белята няма да има голямо значени. И запомнете бебето е един от малкото проблеми при правенето на секс без презерватив.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Епа не мога да изчисля колко процента е възможността да си бременна. Закъснява ти => вече можеш да си направиш тест. Айде дано да е отрицателен.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Освен ако овулацията ти не се е изместила с десетина дни шансът да си бременна е много малък. Но няма как да знаем дали на другия яйчник не му е хрумнало нещо. Прави тест.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Hilary_
    хаха ако някой от тук ти каже "не си бременна" по - спокойно ли ще ти стане, въпреки че може да си?
    Другия път гледай пак да е без презерватив ..

Smile

Бременна си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си