- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Егати и филмите
Сигурно ще ми се смеете, но все пак ще питам за съвет. Значи, преди няколко месеца се занимавах с едно момче[Д] - нещата с него не се получиха и приключихме отношенията, сега сме на ''здравей''/''здрасти''. Въпросът е в това, че от скоро неговия най-добър приятел[К]се опитва да ме сваля. [К]преди това е ходил с доста мои познати. Иска ми се да опитам с [К], но като цяло ми се струва доста тъпо = от единия приятел, на другия. А ако кажете нещо по въпроса, че е обвързан, това не ме притеснява, знам как стоят нещата там. Проблема ми е, че ще се забъркам в егати и филмите, ако реша да съм с К, ще има доста коментари и има доста неща, които ме спират.. не знам наистина
Ако наистина искаш да си с някого, последното, за което ще се чудиш е какви коментари ще има.
А ти харесваш ли го тоя К. или просто се ласкаеш от това, че някой ти обръща внимание?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
изобщо не се лаская, че ми обръща внимание, харесвам го, но не достатъчно, че да се впусна в тази връзка..
недей според мен.тоест аз съм човек,на който мнението на околните е супер важно и ще ми е тъпо ако тръгна с най-добрия приятел на момчето,с което си се занимавала..не бих го направила абсурдно е.то се вижда какви приятели са всъщност,но това е друг въпрос.
Ако искаш да си с него няма да ти пука какво е мнението на околните. Ноо щом е обвързан... това е нещото, което трябва да те притеснява.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
За всичко дето казвате сте прави, но мен ме притеснява само мнението на околните, а и принципите ми са против това да се занимавам с приятел на някои мой ''бивш'' ( не точно бивш ).. но някакси си мисля, че може да се получат нещата, а в същото време не ми се иска да се забърквам в тн филми.................
Щом си приключила със първото момче и нямаш вече чувства към него>Относно този втория по-добре не се забърквай щом бил обвързан(Не разваляй семейства) и един съвет хич да не пука какво ще си помислят другите ако (K) го харесваш истински давай ти си решаваш какво да правиш
Един въпрос:От колко време не сте заедно със [Д)
средата на януари.. занимавахме се около 2 месеца и за това време се случиха много неща м/у нас, но до сериозна връзка така и не се стигна..
Щом не ти харесва въпросния К. и не си готова за връзка с него - тогава какъв е проблема. Сама си отговори на въпроса.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥