.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: little problem

никой ли не е играл?

Или не си инсталирал програмката "Steam", която е за да се играе мултиплеър или просто не си сложил "крака" за играта...

коя е програмката Stream?

От къде да я сваля?
    Последно редактирано от NightGuardian : 04-04-2012 на 15:17

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Steam можеш да го свалиш от тyk, нещо като клиент за включване на игрите е, а там ти показва точно това, че не си пуснал играта през Steam client-а

инсталирах го , пак ми показва , че иска Steam.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Еми ръгай го тогас през Tunngle
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

ако може по-пояснително , благодаря.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
    ако може по-пояснително , благодаря.
    Google ще ти го поясни по-добре...

Като искаш нещо търсиш начини да го направиш, като не го искаш търсиш начини, за да се оправдаеш...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.

защо трябва да ми се правиш на умен? Имам проблем , който не мога да разреша , ако знаеш как да го оправя ок , ако не просто не пиши.

Tunngle , Steam все същия кур , иска ми тъпия STEAM пак.

Град
    Варна
    Ами пич не знам ама аз си го инсталнах преди 1 час вече, следвах иснтрукциите в замунда и вече си цъкам игричката мулти без проблем.

От замунда:
    1. Запишете на дискове или маунтнете с Daemon Tools.
    2. Инсталирайте играта.
    3. Копирайте съдържанието на папка Crack, намираща се на DVD2, в инсталационната директория на играта.
    4. Копирайте съдържанието на този торент в инсталационната директория на играта.
    5. Играйте!

# MitchLucker (Супер потребител) написано на 2012-04-07 21:01:29
    Инсталирате играта наново и след като се инсталира никакви кракове не слагайте!После копирате и замествате това http://www.mediafire.com/?77zi3856ydajma4 в папката на инсталацията!След като сте направили всичко стартирате TeknoMW3.exe изкача ви яката как и натискате Multiplayer слет това start(lan/online) и сте готови !Като влезете в играта ако не ви излиза servers в главното меню влизате в настройките и давата на enable dedicated servers yes след това влизате пак в началното меню на играта влизате в сървърс избирате си сървърче и се мятате!Пропуснах да кажа на тези които им прави TeknoMW3.exe-то has stopped working да го стартират като администратори ) ...
    Успех

Сега се подкара , мерси.

Град
    Варна
    Е аз защо ти се карам да използваш Google и най-вече като теглиш торент да му преглеждаш коментарите ?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си