.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Жените не са нищо в живота ни и никоя не заслужава мъжки сълзи.
    Браво бе.

Авторе, абсолютно неадекватно си реагирал в повечето случаи - ще се обяснява тя на друго момче, ти няма да я скастриш, а ще й прощаваш? Ще си режеш ръката с нож? Ще й казваш, че е егоист, а 2 секунди по-късно ще й се извиняваш? Запомни, че когато се караш с някого, не му давай личностни характеристики (ти си егоист), а окачествявай поведението му в ситуацията (постъпваш егоистично в момента). Ако реагираш така и наистина го мислиш, няма да има нужда да се извиняваш и да й тичаш подир гъза.
    Не виждам защо ти е такава. На 18 години станала, държи се напълно детски и вечно е във филма. Ти си същият, затова си намери по-спокойно и зряло момиче, което няма да се прави на луда калинка.

Горе-долу същата работа е и при мен - тръгнах с нея преди 3 месеца, през които се опитвам (и все още) да давам всичко от мен, но тя по незнайни за мен причини не отразява сторените от мен неща и се държи супер-безразлично с мен. Миналата седмица ме заеба в труден за мен момент, вместо да ми помогне с някой друг порведен диалог. В смисъл, не скъсахме, но тя просто си хвана гората за към тях, независимо от проблема ми (претоварване от подготовка за изпити + ядове с разни хора).

Правилото ABCDEFG и GFEDCBA явно е вярно:
    A Boy Can Do Everything For a Girl
    Girls Forget Everything Done and Catch Boy Again

Когато сме добри с тях, бягат при лошия. А когато той наистина си покаже рогата, почват да пискат, че всеки се отнася зле с тях и ги третират като вещи.

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Браво бе.
    Сега кажи, че си заслужава? Защо? Както можеш с жена (момиче).. така можеш е без жена. Нито те храни, нито те пои, нито ти помага с парите.. особено на тези години. Само ДАЙ иска (не всички.. почти) ! Ако е жена на място, ама жена с дете примерно.. това е друга тема, но и за нея не си заслужава да ревеш и да се унижаваш. Бих плакал за бебето.

В случая на автора, защо трябва да реве и да прахосва силите си по едно обикновено момиче? На тези години много рядко някоя да ти предложи някаква опора, ама разбирай да ти помогне с парите, ако не можеш да си платиш някоя голяма сметка примерно. Ако се пръкне бебе да го отгледа (те) , а не да е зависима от техните. Да умувате и двамата как да изкарате пари, а не МАМО ДАЙ!

Каква опора ще даде това момиче на тези години? Ще го гушне и ще каже "ще мине" после ще го целуне и това ще подейства? Ще подейства зад едно фалшиво лице.. вътре проблема си остава. Еми мога да се оправя и без такава.

Зряла връзка не е кафе, филми, секс и разходки!

Аз мисля, че никой не заслужава сълзите на един мъж.

Не се засягай, че лесно се палиш. Това е моето виждане и не се обиждай, ако нещо съм те засегнал.

Аз наистина се убеждавам всеки ден, че жените над 22-25 са... жени (ех.. и пак не всички). Всичко друго е плод на мозъка и заблуда за зряла връзка. Зрялата връзка идва след много време.. и аз съм минал по този път.

Щом и jghgh го натърти... прави сметка.
    Последно редактирано от Irti : 04-04-2012 на 07:50

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си