- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревност. (към момчетата)
Наистина не е само до момчетата. Зависи от човека. Някои хора са ревниви, други не са. Не е от пола.
Моя настоящ не ме ревнува, даже по-скоро аз си го ревнувам, въпреки че ходим от ... деъм, няколко дена само о.О
Като цяло това е едно много тровещо чувство, мразя го. Не искам никога повече да ревнувам, дори да е леко и невинно (както сега).
Искам да съм безрезервна, безусловна, да не ревнувам никога повече, както ревнувах преди.
Това е най-противното чувство, пречи на любовта от всяка гледна точка. Дори леката ревност е гнусна, не искам да я изпитвам. Задушава любовта и привнася нотка на притежание... А никой не притежава никого в крайна сметка.
Отношението при ревността е, че искаш да пречукаш всеки, който смяташ за заплаха иии едва ли не си държиш човека само за себе си. А той не е за теб, не е твой. Той си е по своя воля с теб.
И именно по своя воля ще ти изневери или няма да ти. Ревността е маса безсмислено чувство. Никого не можеш да спреш да ти е неверен, ако ще да си го заключил под 100 ключа. Неверниците в крайна сметка са изобретателни и ако искат да те предадат, ще го направят.
Така че.. абе, и аз се отплеснах, но да си споделя.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride