- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- кое ще ми помогне повече ?
То човека ти каза че взима и добавки , не само правилно хранене![]()
Последно редактирано от SurfSky : 04-05-2012 на 13:49
Е че аз в тази криза значи има да си мечтая за маса ;d
Иначе да се похваля -ДНЕСКА ПРОБВАХ ДА БУТНА ОТ ЛЕЖАНКА 100 И ГИ ВДИГНАХ
Значи задържам ги дълго ,но ако ги спусна съм сигурен ,че няма да мога да ги вдигна
Сега малко ме болят ребрата и така ще е
Това е голяма натоварване за моите килограми и може да се изсипя
Повече няма да пробвам докато не кача маса
Ловецо първи април мина мой човек..
Ти мислиш ,че лъжа ли?
Ако искаш пробвай и ти - не е толкова трудно
Иначе до мен имаше един масивен детето се пробва да ги вдига 3 пъти,но четвърти не успя
А един друг около 75 кг вдигаше 110 в серия
Е виждал съм и по 130 на полулег да вдигаt - в моя фитнес най-големите изверги ходят ; )
Аз не говоря за тях е мой човек..Ако трябва да става за въпрос макса на треньора ми е 210 на лежанката,ама това кво общо има с моят макс? ..![]()
Абе знаеш ли как ми пука , за моите килограми бутането на 100 кг си е добър успех
Човек като ти види нагласата и разбира колко си мераклия. Върви, опитай, увери се сам кое повече ти харесва, кое те кара да се чувстваш по-добре. Само с киснене по форумите няма да се получи. Единствения съвет е - ДОБРО ХРАНЕНЕ!![]()
Ами,нека да поздравим нашия колега Ловеца с неговия голям успех. С упоритост всичко се постига. Не му завиждайте! С повече постоянство в залата всички ще избутат 100 кг някой ден.
Според мене за качване на кг. е по-добре фитнес .. но яж по 6-7 пъти на ден и качествено ..![]()
Азис - Хоп [music]
100кг не са малко. Обикновено само постоянните ги надхвърлят.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз съм постоянен ама съм далеч от 100![]()
Е аз съм го казвал много пъти, то си е до цели. Трудно е да се съсредоточиш върху сила и тяло едновременно. Аз като ходех почти не съм мърдал на телесно тегло, само на тежести.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Обикновено в понеделник и четвъртък. Така избягвам претренирането и увеличавам силата на всяка тренировка
Може да се познаваме по физиономия. В тая зала тренират сериозни момчета и някои от тях познавам,но без да им знам имената. Ако идваш редовно,сигурно сме се виждали в тая зала без да знам,че ти си Ловеца
Сега покрай празниците графика ще се наруши. Почивни дни. В понеделник ще започват от 13,30 или 14,30 ч.
Аз тази седмица сряда бях
Иначе и аз по принцип съм понеделник и четвъртък или петък ,защото вторник и сряда съм на едни консултации по математика и имаме 8 часа .. Аз от скоро почнах отново да ходя на фитнес ,защото от ноември до март го бях спрял .
Като съм първа смяна и аз на обяд или следобед ходя Обаче онзи ден си приказвах с бабата ,за това дали има посетители и тя вика ,че много малко хора ходят и винаги празен е фитнеса - поне през деня
Сигурно сме се виждали - като съм с един приятел се лигавя ;d ;D
А другите ми съученици ходят на някакъв фитнес с карта и с момичетата ..
Ахам,подготвяш се за лятото?Що не покажеш някой линк със снимка на лично съобщение?
А сетне можеш да изтриеш снимката. На мен не ми трябва и няма да я записвам.
Може би фитнесът в зала не е толкова важен за теб?Или пък си в добра форма и не очакваш нещо повече от залата?
За мен лично все едно и също. В крайна сметка единственото, което ти е нужно е правилно хранене баир и висок лост.
за лятото няма как да се подготвям щом искам да кача маса и да се омазниявам
Фитнеса ми е важен за гърдите например и като цяло придобивам повече сила във фитнеса и после и на лостовете ми е по-лесно
Но ей 4 дена не ходих и отново ми паднаха гърдите и овисва кожата - сигурно е така,защото не ям пак достатъчно ,но не знам честно казано като го спра и започвам да увисвам ,а това не ми харесва
Не може за 4 дни да увиснеш..Кви са тия неща......
не
10 naebani bukvi