Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
Така,да попитам и аз за мене тука,а не да отварям нова тема
Та аз съм едно сабичко момче, 170+ висок 63~ килограма, и искам да позаякна ...
Ами,63 кила не е чак толкова слабо тяло. На 170 ръст и само 18 г. После след 20 се наедрява,дори само въздуха като дишаш С дъмбели могат се направят много неща,ако човек е опитен и има къде да ги размахва. Без да счупи скъпия полюлей или елсидито.
Обаче може и фитнес. Зависи колко струва. Все още има някои за по 2-2,50 лв на посещение. Като начинаещ можеш да ходиш и 2 пъти седмично. Примерно понеделник и четвъртък или други два дни с пауза от 3 дни между тях. А сетне можеш да продължиш с тренировки през 2 дни и така ще имаш в месеца 2 седмици с 3 тренировки и 2 седмици само с 2 тренировки.
А пък специално за фитнеса в зала,не е толкова важно колко кг си сега. И че си само 63. По-важно е колко си силен. Има някои момчета слаби,ама иначе много силни. И после във фитнеса голямата сила бързо се трансформира в голяма мускулна маса. Защото в залата силата е определяща. И ако я имаш ще направиш чудеса с тялото си. И можеш да станеш супернацепен и машина. Обаче нямаш ли достатъчно сила при всички положения ще тренираш с месеци и години за едни съвсем скромни резултати.