- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Почистстване на компютъра
Как почиствате компютъра си какво точно използвате? Защото съм чувала ,че става с прахосмукачка но тя може да засмуче някои елемент?Какво бихте ми препоръчали за да го почистя от прахта?
Фина четка и от тези прахосмукачките за трохи, който не са много силни.
Микрофибърна кърпа, салфетки и някоя клечка за по труднодостъпните меса
Като изключим че при хубавото почистване компютъра се разглабя напълно, както и някои негови компоненти
На терасата и ударно с прахосмукачкатаПо принцип е по-селско изпълнения, но иначе е врътня, а мен ме мързи.
Аз с компресора ги чистя![]()
В пералнята за по-сигурно.
Ако прахосмукачката ти засмуче нещо се сърди на човека, който ти го е сглабял, защото иначе няма как да стане.
Аз използвам отвертка, четка за боядисване (едни черни ако си виждала, дето жените се боядисват с тях ^^), тоалетна хартия и мек парцал. След като разглобя целия компютър, къпя кутията в банята, чакам да изсъхне. През това време си почиствам другите компоненти, сменям термо пастата и вече всичко като е почистено сглобявам ...
Това е 100% доказан начин за 100% чист компютър и за по-сигурно можеш след всичко това да минеш с компресор, но няма смисъл.
Да всичко това изисква време, но това е най-ефикасния начин.
Успех![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!