- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата
Момичета, държите ли партньорите ви да се обезкосмяват?И ако да до каква степен?
и да и не ... разбира се,че не искам да е като гора :Д но и не да е напълно обезкосмен :0
Не, не държа. Както се чувства добре, така да е.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
В интимната област - да. Ако се надява на орална не трябва да е джунгла там долу. За всичко останало - както си прецени.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Миминко, това значи ли, че ние, дето правим секс с мъже, които не са като голи охлюви, правим секс с примати?!
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Приеми го че и е фитиш.
Явно тя си пада по нацепените батковци от фитнес залите.
Сори мацо ма фулл обезкосмяването е малко кофти за повечето мъжки. Интимните части то там ясно,мишници още по ясно. Но ръце,крака ,гърди понамаляват хората който си го причиняват.
Изключения правят плувците но при тях един вид им е задължително особено тия дет играят водна топка.Таквоа скупане пада че си ****** мамата![]()
^ Вие сте жени и е прието да се поддържате навсякъде.
И все пак доста от момичетата имат косми отзад и не си ги махат, а пък и не казват за тях..
Не е до болка, а до принципи. Ако се обезкосми, защото ти си му казала.. значи го въртиш на пръста си и можеш да го контролираш за всичко...
Така аз мисля, а може и да бъркам. Всеки с мисленето си.
Ако видя мъж с епилирани крака или ръце ще повърна. Да не говорим за оформени вежди аввввв хаха
За останалата част почти не ми пука, стига да не е прекалено сякаш
А ако трябва да изпадаме и в подробности... обожавам наболи брадички ох <3 хахах даже насърчавам човечетата, на които смятам, че им отива, да не се бръснат ;О
А сега като се замисля, Миминко до някъде е права, но само до някъде и само малко хаха
Защото например аз няма да направя проблем ако човечето ми е пропуснало да си оформи/изкорени храстчето (^^), но ако на мен ми се разсърдят за нещо такова би ми станало обидно. (което мисля си няма как да стане, понеже съм адски дребнава в това отношение, но хипотетично...)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Блааах, и мен са ми гадни бръснатите мъжки крака, по-добре да ползва машинка за подстригване. Не знам кое ми е по-отблъскващо - самата идея да ги махне или резултатът :Д
В интимната област е хубаво да няма нищо, ама и да се пропусне някой път 'почистването', не е болка за умиране.
Последно редактирано от paradosou : 04-04-2012 на 17:29
Мен космите изооообщо не ме кефят, та държа да е гладко. Единствено за краката съм склонна да простя.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ужасно е да си махат космите някъде другаде, освен на слабините и с някакви изключения гърдите..Бляяя..
Толкова е секси мъж с готини косми.. особено по брадичката или готино окосмени ,мъжки,здрави ръце!
4XCOKИ
<3 любоооооооов
http://25.media.tumblr.com/tumblr_ly...sbroo1_500.jpg
http://24.media.tumblr.com/tumblr_ly...s0kqo1_400.jpg
БРАДИИИИИИИИИ
Навсякъде голичко да е. В това отношение няма проблеми, слуша и угажда.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Обезкосмяването на краката е гейско-педераска история, но под мишниците и интимната зона предпочитам да е обезкосмен ( ако са леко наболи косъмчетата също няма проблеми ). Е няма да го изхвърля ако има косми по тея 2 места, но ще го помоля това да не се повтаря.
Не ме интересува. Това си е негов избор. Но не бих допуснала да си обезкосми краката. Искам мъже до себе си, не момченце.
4XCOKИ