.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Е колко пъти да кажа... Безкрайно неприятно ми е, не знам защо.
    КИФЛООО!!!

Супер фен Аватара на djipsito
    Ако е набол отдолу, не ми пречи, ако има малко косми под мишниците, не ми пречи. Абее.. да не е свръх космат, нито по-гладък от мен. Туй то.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Държа да се обезкосмява на 2 места - подмишниците и интимната зона. Освен всичко друго - това си е хигиена. Разбира се, ако са му пораснали до нормална дължина - няма проблем.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    И да, за мен е недопустимо в 21 век да си ходят космати като маймуни.
    За мен е недопустимо мъж в 21 век да няма косъм по тялото си. Отвращават ме мъже, които имат кожа, по-гладка от тази на приятелката до себе си. Ужасно, гейско, педалско, отвратително и противно ми е да видя мъж с кожа гладка като бебешко дупе.

Не искам мъж, които сутрин става, хваща самобръсначката редом с мен и започва да си маха космите по краката. Такъв мъж би ме отвратил.

Единственото нещо, което очаквам от мъжа до себе си е да е постригал малко гората в интимната зона. Всичко останало - косми по гърдите, ръцете, крата + брадата - ми е все тая. В някои случаи, дори ми харесва/възбужда.

Мега фен Аватара на dirtyyy
    ЩРУДИИИИИИИИИИИИИИИИИ <33
    http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1...7wddo1_500.jpg
    вижте брадата и усмивката.
    http://27.media.tumblr.com/tumblr_m1...4v6qo1_500.png

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy Виж мнението
    Толкова е секси мъж с готини косми.. особено по брадичката или готино окосмени ,мъжки,здрави ръце!
    Присъединявам се към това.

Мими, не е бил твоят мъж значи оня ден във фитнеса... :д

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Не го карам да прави нищо, той сам решава дали ще се съобрази с мен.
    И да, за мен е недопустимо в 21 век да си ходят космати като маймуни.
    Ще ти направя услуга и ще те лиша от мокър сън, като не ти изпратя снимка на краката и задника ми. Тва само леко загатва.
    http://prikachi.com/images/942/4538942Y.jpg
    Temet Nosce

벨야카

Не допустимо е гладък пе.дал да е върху теб. Колко отблъскващо blah, но всеки с вкусовете си..

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Ще ти направя услуга и ще те лиша от мокър сън, като не ти изпратя снимка на краката и задника ми. Тва само леко загатва.
    http://prikachi.com/images/942/4538942Y.jpg
    Шшшш, не с тежката артилерия, бе.
    Не давам. Пък.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kyon Виж мнението
    Не допустимо е гладък пе.дал да е върху теб. Колко отблъскващо blah, но всеки с вкусовете си..
    Защо да е "педал"? Не допустимо е в такава ситуация да усетиш нещо да ти боцка. Ти секс с човешко същество ли правиш или с овца?
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

anonymous708973
    Guest
    Ако космите не се пипат, нищо не боцка по простата причина, че нищо не е наболо. Ако не си маха космите на гърдите примерно, няма да ти боцка. От друга страна, ако ги бръсне, боде.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    не държа освен ако не е някой като горила тогава...но както си иска той все ми е тая но ще ми бъде странно да е гол охлюв и половина

Мега фен
    Град
    <3
    От кога човешките същества са голи като охлюви?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

е са И ЕДИН косъм да няма и да се вманиячава на тема косми не е ли малко странно? поне на мен да

anonymous708973
    Guest
    Много съм съгласна.
    А да ви дойде един пич, да ви кара да се подмокряте с поглед, пък ще видя дали ще обърнете внимание изобщо на наличието/отсъствието на косми. Да имате предпочитания - добре, ама да обяснявате как обезкосмени мязали на педали... интересно ми е да видя дали бихте го казали в очите на един истински мъж, независимо дали има косми или не.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    В интимната зона - да !
    Но иначе не ме интересува чак толкова дали ще ги маха или не

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Що гледате толкова едностранчиво? Да кажеш на обезкосмен мъж, че е педал, само заради това, е абсолютен еквивалент на това да го наречеш "примат" или "овца" заради окосмяването му.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Claymore Виж мнението
    Защо да е "педал"? Не допустимо е в такава ситуация да усетиш нещо да ти боцка. Ти секс с човешко същество ли правиш или с овца?
    Говоря за себе си. Това не ми харесва, съди ме?

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Няма особено значение, стига да не боде. Дали ще е гладко обръснат или напълно обрасъл е все тая за мен. А и под "космати" мисля, че не се имаше предвид мъже, на които кожата не се вижда от косми, че да ги наричате примати. И смятам, че е особено грубо да слагате етикети. Освен това аз ако бях мъж много щях да ви се обидя. Ако са космати са примати, ако са обезкосмени - педали. Така обиждате всички мъже, не мислите ли?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Маймуните са космати....
    Не всички 'педали' са обезкосмени.
    Ама всичките ги чукат отзад, нали?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Що гледате толкова едностранчиво? Да кажеш на обезкосмен мъж, че е педал, само заради това, е абсолютен еквивалент на това да го наречеш "примат" или "овца" заради окосмяването му.
    Съгласна съм, разбира се.
    Разгледайте малко снимки в гугъл на хипертрихоза - това са примати.

бе то дали ще е гей или не ,не е до космите, а до поведението.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си