Дали ме харесва? Да знам, че има стотици такива теми, н но искам да ми го кажете лично на мен и не правя тази тема за мен, а и за други момичета, коит о се питат същия въпрос и като споделят ттук другите ще отговаряме !!

Така първа е моята история с едно момче от класа ми ! Днес трябваше да говоря пред целия клас с още няколко момичета и въпросното момче не сваляше поглед от мен, аз поглеждах леко към него, за да видя дали ще се обърне на някоя друга страна, защото ми беше някак си неудобно, а той продължаваше да гледа към мен ;дд И после в друг час правехме нещо като избори и той гласува за мен и днес се закачеше с мен ! И не за пръв път съм забелязвала да ме гледа случва се често и не знам какво значи. Честно казано аз си мисля, че съм хубава, все пак всеки си го мисли за себе си, но честно казано много не ми се вярва в това, просто в някои моменти едвам ссе гледам, а в клас ни има много красиви момичета и това момче почти всеки го харесва и се чудя възможно ли е едно толкова харесвано момче да си пада по мен - грозницата ????? и въпроса ми е дали ме харесва