.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Обичам момиче от класа. Какво да правя?

Историята е следната.

Има едно момиче в нашия клас с което сме много добри приятели, споделяме си и т.н. Отскоро (1-2 седмици) започнах да изпитвам силни чувства към нея. Още като малки тя ме харесваше, но аз тогава харесвах друга.
    После в 8-ми клас братовчедка ми която и е добра приятелка ме пита какво мисля за нея и т.н в насока дали я харесвам и дали може да стане нещо между нас, и аз тъпака не и вързах.
    Питал съм я много пъти дали харесва някое момче, тя увърта ама накрая казва, че не харесва никой, но и личи че харесва някой, но сякаш той не и отвръща със същото.
    От 2-3 дни нон-стоп мисля за нея, сънувам я почти всяка вечер, не мога да се наспя от мислене за нея. Чудя се какво да правя, дали да и разкрия чувствата си още сега или да се отдръпна за малко и после да и кажа и как да го направя, очи в очи ли, с SMS ли..
    Често се прегръщаме ''като приятели'' за нея, но всеки път мойто сърце потръпва. Щипя я лекичко по бузките постоянно я гледам в очите... 1 път за малко не я целунах, хванах я за бузката и се наведох към нея, но само си докоснахме носовете и тя не се отдръпна (може би нямаше представа, че исках да я целуна).
    Не ми пука, че сме в 1 клас има вече една двойка в този клас.

Моля ви, дайте някой съвет защото не издържам вече.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Удари си една злобарка и ще се успокоиш. След като ти мине филма я каниш да излезете и я целуваш.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

ми действай,какво чакаш?напиши и всичко което чувстваш и ,че си бил пълен глупак за преди където не си и обърнал внимание..пък тя ако те харесва ще стане работата

По-добре и го кажи в очите..това вече е тъпо по скайп и тем подобни.. Кажи и всичко,което написа тук..
    Опитай (:

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Еми попитай я де...ще чакаш да станеш на 40 и тогава да се самоубиеш от безсилие ли...не е страшно,не боли,повече ще те боли ако не разбереш повярвай
    >>DjBelev<<

А дали 1-2 седмици да се поотдръпна малко да не ме чувства толкова като приятел и после да и кажа. Пък и деда знам може и да е временно увлечение само , че дето при мен временните увлечения траят най много седмица а в тоя случай е повече от 2-3 седмици.

П.П. Благодаря за съветите на всички

а какво ще се поотръдпваш ..? няма смисъл най-много да се обърка нещо и после да съжаляваш,че не си и го казал по-рано.Според мен трябва да и го напишеш

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Не е лошо като идея де,може малко да се отдръпнеш,да не и го сервираш изведнъж от нищото
    >>DjBelev<<

В момента съм се отдръпнал от около 3 дни не сме общували и ми е гадно, но както и да е.
    Изникна друг проблем. Има едно момче което също много я харесва до скоро беше в Чужбина, но си дойде.
    В началото тя не искаше нищо общо с него, но той е упорит и вече гледам, че взе да се пречупва. По кафета ходят разхождат се напред-назад с колата му и не знам какво да правя...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си