.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...

Дали ще ми дойде?

Здравейте! След месец ще ходя с родителите си за около 10 дни до Германия и Франция, но по моя сметка 2-3 дни след като се върна трябва да ми дойде.. таа въпросът ми е от смяната на климата има ли вероятност да ми дойде докато съм там и да ми се провали ваканцията? И ако да: мога ли по някакъв начин да го забавя с няколко дни или поне да намаля кръвотечението, защото ми е малко повече. Чувала съм за витамин С, но не знам как се взима.. чувала съм също и за хапчета с желязо или ако знаете нещо друго, мооля ви помогнете ми.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    На мен лично ми подрани със 1 сед. и половина лятото заради пътуване, но дали това ще стане при теб няма как да разберем. Най-добре не се тъпчи с хормонални таблетки за изместване на цикъл, пък и те са само с рецепта от гинеколог. А ако стане фал и ти дойде докато си в Германия, ампули витамин Ц и витамин К помагат, по 1 на ден и от двете , ако е по силно течението по 2, но от малките да не се предозираш! Пробвала съм я тази "рецепта" затова си позволявам да я препоръчам и на теб, НО имай в предвид, че следващата менструация може да по-обилна и по продължителна, дори да има и съсиреци - ефекта от преждевременното намаляне на кръвотечението от предната М.; матката не е успяла да изхвърли всичко, затова един вид си наваксва за предният месец.

Град
    Някъде таммм...
    Благодаря ти много, ще го имам предвид.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    матката не е успяла да изхвърли всичко, затова един вид си наваксва за предният месец.
    Ако наистина ефектът е такъв, какъвто го описваш, не искам да си представям последствията от задържането на мъртвата тъкан за цял месец. Перфектната среда за развитие на инфекции.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

ами и аз знам за витамин С,ама пробвах и не става поне при мен ((
    От климата със сигурност ще ти дойде по рано, поне така мисля
    То понеже на организъма промяната ще е рязка ще ти тече по малко ,
    поне при мен беше така

Град
    Някъде таммм...
    Оххх.. дано да е по-малко, защото не искам да си провалям екскурзията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си