Здравейте,
Искам да попитам най-вече момичетата за отношенията ми с моята най-добра приятелка. Та ние се познаваме от вече близо 2 години и сме си много близки, казваме си всичко, помагаме си в трудни моменти и т.н. Накратко... уважаваме се и си допадаме, разбираме се много добре. Отношенията ни обаче са малко странни. По-близки сме си отколкото е нормално за едни приятели. Скоро не ни се е случвало, но преди като ходехме по купони и сме някъде примерно и трябва да се спи, винаги сме спали заедно, и то не един път... много пъти се е случвало. Не сме правили секс, но може да се каже, че сме си пускали ръце под завивките, гушкали сме се и т.н. но секс в истинския смисъл на думата не сме правили. Много хора като ни гледат отстрани ще кажат, че сме гаджета, защото сме си по-близки от нормалното, дори са ни питали дали сме. Прегръщаме се, целувки по бузата... През тези 2 години аз имах 2 приятелки, нищо кой знае колко сериозно, тя разбира се знае за тях. Тя също, в момента дори си има сериозен приятел, преди това също беше излизала с други момчета. Сега напоследък не се виждаме всеки ден, поради различни ангажименти, пък и приятеля й..., но допреди известно време бяхме почти всеки ден заедно. Сега откакто си има сериозен приятел, се съобразяваме и не си позволяваме на места, където има негови и наши познати да правим такива неща, но когато сме само двамата... не че правим кой знае какво, но... наскоро ми направи смучка на врата... Идея си нямате какви неща съм измислял за пред приятели, щото не идва да кажа истината...

Въпроса ми е... Тя дали изпитва нещо към мен? Никога не сме говорили по този въпрос. Просто става нещо малко по-интимно, но не говорим за това. Много странно, но факт!

Та какво Ви е мнението? Аз не знам всъщност какво изпитвам към нея... Наистина... От една страна ми е като някой много близък човек, като роднина, бих направил всичко за нея. От друга понякога ми се иска да правим бурен и див секс. Не изпитвам и ревност заради приятеля й, радвам се, че се разбират и тя е щастлива с него, което е странно, защото аз по принцип съм ревнив.