- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви момчета предпочитате като физика ?
Номер 1
Номер 2
Значи това е твоя човек ;d
http://www.vbox7.com/play:00a5e18c9c&start=2
ili toq http://www.vbox7.com/play:86569d2263&start=2
Да е стегнат (все ми е тая за плочките), да не е някой кльощав и по-тънък от мен, нито пък някой дебелак дето не може да си види к**а.
Не четете всичко...... написал съм момчета Които ТРЕНИРАТ !!!!!! Къде видяхте написано ВСИЧКИ мъже ???? Знам, че и има и момчета, които пак си тренират и са нещо средно между тези 2 типа, но аз избягвам в двете крайности, колко пъти да го повторя.................................... ....
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Без ингвиналния канал (в случая говорите за lig. inguinale) момченцата нямаше да има тестистченца, да не говорим за момиченцата. "Успешно" изброявате мускули (това важи и за почти всички трениращи в залите, дори много от самите инструктури, нямащи и понятие за истинската функция на дадените мускули – най-често срещаната грешка например – трениране на m. brachialis, вместо на m. biceps brachii при позиция на ръката в полу-пронация (полу-супинация, междинното положение)).
Всички мъже/жени, които нямат увреди (няма да споменавам какви) имат нормален мускулен тонус (мускулите, особено постуралните /тези с червени влакънца/ се намират в леко контрахирано/тензионно състояние, поддържайки позата ни /най-малкото/). Тоест тонусът не е критерий за тяло, както и силата, но това е друг въпрос.
Надявам се авторът да постне други снимки, защото очевидно тези не отговарят на точността на темата.
Последно редактирано от Незнам : 04-06-2012 на 16:18
...
The 1st one !!!!...
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Като първия тип, че даже и с малкооо по-малък релеф ;дд Вторите са ми много набити... а и като ходят, ръцете им изглеждат много смешно ;дд
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
При така поставен избор, нoрмално да искам да избабаня първия. Реално бих склонила и до по - средни стойности, а ако има по - добра фаца и говори членоразделно, дори и втория.
Нито една от двете снимки. Но за всеки влак си има пътници, така че без жени няма да останат мъжете с тези тела. Аз лично не предпочитам момчета, предпочитам мъже, ако може със силно изразена мъжка фигура, развити рамене, бицепс, плочки, но не като на културисти. Абе мъже с една дума, а не момченца в пубертета.
Както е важно момичето да има подходящо характер, за да я вземеш за сериозна връзка. Ма нема да откажеш чифт яки цици.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
а те нали много мъже имат "плочки", развит бицепс и рамене............... мога да кажа, че момчетата са по-яки от мъжете ако ги вземем като цяло, говоря за момчета, които тренират, ти как мислиш един с бирено шкембе ще се мери с активно спортуващо момче ? Еми не може..........
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
абе пак не четеш ицеимах предвид, че повечето мъже не се занимават със спорт, а тя беше писала, че харесва по-здрави мъже, но те са много малко, повече момчета има с хубави тела, защото те имат стимул да тренират, а мъжете са рядкост в това отношение......
sapphire5![]()
Аз не избирам мъже чиято главна цел е да постигнат по-хубаво тяло и да се пъхтят по цял ден във фитнеса, надувайки мускули и перчейки се пред огледалото. Моят мъж си е трениран, точно такъв какъвто го описах, но той не го прави за да ми гали окото, а за да бъде в добро здравословно състояние, както са казали хората "Здрав дух, здраво тяло". Това разбира се, не значи, че мъжете които не тренират ще останат девствени.
Впрочем под момчета разбирам такива до 15-16 години, и да, повечето от тях не ги виждам да имат плочки и телосложение на мъж.
Е точно слабите момчета им изпъкват плочките ,но това е друга тема
awerw не ми викай Ице ,ако обичаш![]()
Иначе мъжете на 25 - 30 години ,които тренират не са малко! Малко са тези ,които продължават със спорта след 35 - 40 годишна възраст
Мразя фукльовци дето не са хора апък имат плочки !!!! Иначе сега си падам по 1 момче дето не е кой знае колко напомпан даже по едно време имаше и леко коремче обаче е мнооооого сладък и добричък![]()
Имаш доста лоша представа за спортист...... никой не стои по цял ден във фитнеса............ и много малко са тези, които се перчат, ама то така става без да знаеш и да говориш. А за теб ако на 17-18 вече са мъже.... не си слагай граници на които на теб ти е удобно.
sapphire5![]()
На времето е било прието след казармата и навършени 18 да си ставал мъж.
Това е много разтегнато понятие .
Може да си на 30 ,но пак да се държиш като малък .
А пък някои викат и на 25 годишните момчета ...
Нито един от двамата.![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Виждам, че вота на Номер 2 е доста нисък, затова ще помогна с въпрос... Няма ли да се чувствате по-защитени с момче Номер 2, все пак онзи си е слабичък каквото и да говорим, а момче Номер 2 с неговата маса внушава доста респект, както към другите, така и към момичето![]()
sapphire5![]()