- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви момчета предпочитате като физика ?
Номер 1
Номер 2
^подкрепям.
Иначе аз сякаш си падам също по слабите момчета, но атлетично слаби. (а съм ходила и с някакви жилави и кокалести, или с анорексици - при мен явно всичко е красиво, като съм си харесала човека)
Имам двама приятели много яки. Някак си, как да кажа, как да обясня... Високи са и двамата, нямат голяма мускулна маса, едва-едва някакъв релеф имат и много нежно и леко очертани мускули. И двамата са височки и са някак ... атлетично слаби. Много атлетичен вид имат, без да изглеждат напънати, или все едно си дават огромен зор да тренират. Нямат голяма маса, ама имат мускули. Тонизирани са, здравички, личи си, че няма да умрат ако им се наложи спешно да избягат някакви обиколки. Трудно ми е да го обясня. Единият е лостаджия, другият е бивш плувец, който просто нищо не му се лепи. И двамата нямат огромни гръбове, но пак са им широчки, де. И всичко при тях е някак издължено.
А сега съм с едро момче за пръв път. Не тренира, ама е някъв доста добре сложен. Голям гръб, широки рамене - и е като мечка малко, без нацепването и някакви огромни мускулни маси, за релеф дума да не става.
От тая анкета аз не мога да избера единия или другия. Първо че нямам определен вкус, второ, че мъжете не са само такива или такива. Има разнообразни типове тяло и на някои хора им седи биреното коремче примерно, други примерно са нацепени по отвратителен начин, а трети са просто секси.
Но, да кажем - харесвам здрави и нормални мъже с ТОНУС.![]()
Последно редактирано от jghgh : 04-06-2012 на 11:24
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride