.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Деактивиран профил в фейсбук

Здравейте моля ви да ми помогнете от два дена се опитвам да си върна профила в фейсбук след като въведа мейла и паролата ми се изписва For security reasons your account is temporarily locked
    If this account reflects your real name and personal information, please help us verify it. натискам Continue ... Enter the text below въвеждам си кода както си трябва .. и следва Въвете кода за потвърждение
    A code was sent to your following number: 359888 ... така получавам кода на телефония ми номер.. примерно да е 652119... и submit , но фейсбук ми го изстрива автоматично и ме кара отново да го въведа ;@ това се повтаря няколко пъти вече при втория пътт да въведа същия код ми показва Кодът , който сте въвели е грешен или с изтекъл срок. Моля опитайте да го подновите... моля ви се да ми помогнете на какво ми се дължало това направих всичко каквото трябва само няма обяснение защо като първия път въведа правилно кода.. ми го маха (( ще съм ви благодарна ако някои би могъл да ми покогне )

Голям фен Аватара на explosion_
    След това което прочетох ти казвам... Фейсбук не те иска вече, приеми го стани от компа и иди на разходка, по-здравословно е ...

Ее .. ;дд искамм си го отновоо

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Опита ли да направиш нов профил?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове