.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

До момчетата.

Момчета, с какво може едно момиче да ви подлуди ? Какви момичета харесвате ? Характер ? Ще се радвам на отговори

Мега фен Аватара на draid
    Ами така или иначе, ако мислиш че като ти кажем нещо и ти например ще се направиш на такава, няма да се получи. Бъди естествена. Иначе колкото хора има толкова и предпочитания. Аз лично обичам жената да има характер, да е интелигентна и да може да се водят с нея разговори и ако щеш градивни спорове на различна тематика. Това разбира се не значи да е инат. Ненавиждам егоизма и лицемерието.

как по-точно интелегентни? всеки го разбира по-различен начин

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Всички сме различни и има и различни неща който ни привличат и подлудяват.Най-важното е едно момиче(е то се отнася и за момчетата де) да е естествено,да не се превръща в нещо което не е.Аз също харесвам момичето да има характер ( но не и да си налага мнението ),да може да си приказваме по различни теми.Аз също ненавиждам егоизма и лицемерието...
    >>DjBelev<<

anonymous708973
    Guest
    На колко си?

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Момиче, с което да мога да се отпусна свободно, да се веселя, да я приемам повече като приятел, да е интелигентна (умна и възпитана), лъчезарна и хубава

Мега фен Аватара на Chacho
    Да ми лази по нервите, но като кажа нещо, да слуша. Ако ми приказва колко съм велик, в кърпа съм й вързан.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Да ми лази по нервите, но като кажа нещо, да слуша. Ако ми приказва колко съм велик, в кърпа съм й вързан.
    Чак ми е трудно да призная колко истина намирам в тоя коментар. Има и куп други фактори, но тия са в общия случай несъзнателно съществуващи и остават неказани.

Кво ме зариби по тва лъки, бе, копеле.. изневерявам на борото.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Чак ми е трудно да призная колко истина намирам в тоя коментар. Има и куп други фактори, но тия са в общия случай несъзнателно съществуващи и остават неказани.

Кво ме зариби по тва лъки, бе, копеле.. изневерявам на борото.
    Ментоловите ? ;д Много са яки, ама не мога да пуша дебели цигари и т'ва си е.
    Мда..спам.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Ментоловите ? ;д Много са яки, ама не мога да пуша дебели цигари и т'ва си е.
    Мда..спам.
    Не е кат да не беше захапала бялото боро на една снимка. Вземи си ева ментолови има, ко ти е само за ментата.

И аз го направих няколко пъти и май се усети тва боро.. усети, че съм сменил техниката и съм научил нови трикове, които никога досега не съм му прилагал.
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Хаха, помислих си същото, когато прочетох написаното от Чачо.

Red face

Цитирай Първоначално написано от Lalalalaa Виж мнението
    Момчета, с какво може едно момиче да ви подлуди ? Какви момичета харесвате ? Характер ? Ще се радвам на отговори
    Ами .. Може да ме подлуди, с това че не е като другите. Харесвам естествени момичета, който се държат нормално, а не подръжават на някой. Харесвам момичета с чуство за хумор, например, ако се бъзикаш със нея и тя да вземе да ти се обиди ще се получи доста конфузно.

Повече от фен
    В тези теми не знам кой път вече съм писал умна забавна(да не сърди всеки път като се пошегувам със нея)
    усмихната(много обичам като видя че някое момиче се усмихва това ме кара и аз да се усмихна )Да е весела
    да е симпатична за предпочитане да е със къдрава дълга коса
    Като характер искам да не е някоя лоша да не е от тези,на които светът им е крив през цялото време
    да е мила да има добро отношение към мен самия,но не всички хора са идеални за това бих направил компромис за някой качества
    Последно редактирано от Bomber : 04-06-2012 на 20:28

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Като външен вид лично аз няам претенции за очи, коса и такива, стига да ми хареса. Иначе всеки предпочита различни вътрешно. Срещат се еднакви мнения на някои момчета, ама е рядкост. Аз предпочитам да е умна, красива (колкото на мен да ми хареса), да има характер, чувство за хумор. Високи/ниски нямам също големи претенции, стига да не са по високи от мен де Е, аз се изказах отсякъде, дори неща, които не бяха нужни, ама...
    А, тва "да бъде себе си, да бъде естествена" е яко банално и така мощно ме дразни, чеее... Все едно ако е някоя с яко тяло и лице и да не е себе си, няма да я вземете 14-годишните загореляци, така ли?
    Казах, че ми е банално, но и аз го мисля И го мисля истински, ако го няма естественото в нея, всичко отива по-дяволите при мен, тва е..
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Мега фен Аватара на Chacho
    Хахахаха и аз се пристрастих. Важното е да се сещаш от дъжд на ветър за борото, то ше си живее в заблуждение. Аз имам друг проблем, че си мачкам филтрите на обикновените цигари
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ох тия ментоловите на лъки страйк са адски
    а за авторката, не съм момче, обаче ако се правиш на някаква където не си, никак няма да е яко ;]
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Зайче..
    Само аз ли не съм пробвала тези ментоловите?

Аз веднъж съм се влюбвал, и то беше от пръв поглед - т.е. само красотата може "да ме подлуди"(предполагам) .

Цитирай Първоначално написано от Lalalalaa Виж мнението
    Няма нищо по чаровно от усмивката на готино момиче . В сегашно време момичетата не трябва да са срамежливи и напоследък забелязвам , че те правят първата крачка . С добър характер и да си имат свое лично мнение .С една дума да бъдат себе си .

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    XHAHXHAHXH

Като ви чета мненията чак лошо ми става. Кво се правите на интересни, момчета?? Едно поне 90% от вас няма да се хванат с наистина умни момичета, защото не са ви лесни да ги въртите и да се изкарвате пред тях голямата работа
    http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от peace94 Виж мнението
    Като ви чета мненията чак лошо ми става. Кво се правите на интересни, момчета?? Едно поне 90% от вас няма да се хванат с наистина умни момичета, защото не са ви лесни да ги въртите и да се изкарвате пред тях голямата работа
    Не се пали. Всеки си има определение за "умна", нали знаеш?
    Свестните момчета не се комплексират от умни момичета и уважават и търсят такива - точно защото не могат да ги въртят както си искат.

Ако бях мъж, щях да съм ебати претенцията.

Тука говорим за човек когото искаш до себе си. Не да си го въртиш на пръста, да го сучеш, да го мотаеш и каквото там му викате. Естествено че, предпочитам умни момичета. Как ще може човека до мен да ми помогне когато имам нужда, как ще може да ме подкрепи ако не знае къде се намира и няма нищо в главата? Защо ти звучи толкова невероятно момчета да предпочитат умни момичета не мога да разбера ?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Може да ме подлуди с акъл, чар и доза женственост. Няма нужда да ме изкарва кой знае какъв, стига ми да ме уважава.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си