.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Оргазма на момичетата

хора, един приятел ми каза че момичетата почвали да изпитват оргазъм чак към 22-3-4 години. Ако не е вярно кажете ако може нещо повече за това(на колко години или след колко години ). И още един въпрос: може ли на 3-тия 4-тия месец след като започне да прави секс момичето да изпита оргазъм

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Кажи на приятелят си, че е много зле ... Глупости ти говори, и то големи!!!
    Кога ще достигне момичето до оргазъм е много относително и зависи както от момичето, така и от момчето ( размер и дебелина на члена, умения, техника и тн ). Затова не можем да ти кажем с точност след кой път тя ще свърши. При мен лично беше около 10тият ми полов акт, но както казах и преди при всяка е различно. Да не те отчайвам, но има момичета/жени, които просто не могат да свършат.

Не е вярно. Но съм чувала, че с годините става по-интензивен и силен. Има някаква логика.
    На колко или след колко години- зависи и предполагам е доста индивидуално.
    Цитирай Първоначално написано от eqinox Виж мнението
    И още един въпрос: може ли на 3-тия 4-тия месец след като започне да прави секс момичето да изпита оргазъм
    Възможно е.

хмм мерси хора

Цитирай Първоначално написано от eqinox Виж мнението
    хора, един приятел ми каза че момичетата почвали да изпитват оргазъм чак към 22-3-4 години. Ако не е вярно кажете ако може нещо повече за това(на колко години или след колко години ). И още един въпрос: може ли на 3-тия 4-тия месец след като започне да прави секс момичето да изпита оргазъм
    Приятелят ти наистина е мн зле... няма възрастова граница за оргазма.Аз започнах да свършвам след 3тия път в който правих секс и бях на 16.... така че, му кажи да си гледа работата на тоя твоя фр
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Клиторно свърших от първия път, когато пробвах орален секс, доколкото си спомням.
    Вагиналният предстои, но има доста момичета, които са го изпитвали, а са под 20.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Клиторно свърших от първия път, когато пробвах орален секс, доколкото си спомням.
    Вагиналният предстои, но има доста момичета, които са го изпитвали, а са под 20.
    Намали малко напрежението и даже може да се разходиш до някой качествен масажист. Някви приятели бяха гледали видео, в което пича обяснявал, че тва помагало. Опитаха и казаха, че се е получило при тях и си е било на нервна почва.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

аа да тва което забравих да кажа е че говора за вагинален оргазъм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си