.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Проблем!

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев

Проблем!

Здравейте,ще я карам накратко!
    Харесах си едно момиче,запознахме се,водим разговори,тя също има интерес,намекнал съм за нещо по-сериозно,но тя каза,че проблема е на религиозна тематика(родителите й ще и попречат и такива ми ти глупости),та ако може някой да изкаже мнение или съвет!

Благодаря предварително!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Каква е въпросната религия? Как и за какво точно да й попречат? Да се виждате ли? На по колко сте?
    Явно е накратко не е хубаво

Сатанисти ли са?

Град
    Гоце Делчев
    Цитирай Първоначално написано от Sanguine Виж мнението
    Каква е въпросната религия? Как и за какво точно да й попречат? Да се виждате ли? На по колко сте?
    Явно е накратко не е хубаво
    Ами тя е туркиня! Днес ми каза,че е говорила с родителите си и,че са я гледали накриво,но нищо конкретно не са й казали!
    Иначе аз съм на 17 тя на 15!
    Ще видим как ще се развият нещата и ще споделя,ако има нещо!

@NarutoShippuuden - Всичко е възможно!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Здравете, имам проблем в даскало и ако ми помогнете ще съм много благодарен.
    Значи има едно момче по-голям от мен и от началото на втория срок само се закача със мен.Стигало се е до бой но той пак продължава да ме закача.
    Как да постъпя със него?
    Благодаря предварително.

и при мен проблема е същитя,само че е обратното ;д .. ако и двамата се обичате и найстина искате да сте заедно ще намерите начин .. ( ние вече 6 месеца караме така с моя фр.. не слушаме другите)

Banned Мега фен
    запознай се с родителите и ги успокои,че няма да се жените ;д;д; .. говорете заедно с тях,че сте малки и няма смисъл да се притесняват.. абе като цяло спечели им доверието и това да гледат с хубаво на теб

Град
    Гоце Делчев
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    запознай се с родителите и ги успокои,че няма да се жените ;д;д; .. говорете заедно с тях,че сте малки и няма смисъл да се притесняват.. абе като цяло спечели им доверието и това да гледат с хубаво на теб
    Да,ще се опитам да направя това!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Същият проблем, но не съм се отказала от приятеля си. Няма и да го направя, само защото някой е ограничен (в случая родителите). Та , поговорете и решете какво ще правите. Може да се криете до едно време и след време , когато им кажете , че сте заедно от години - щат не щат, ще си замълчат и ще разберат, че нямат право да се бъркат и да развалят връзката.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си