- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да накарам жена ми да ми пусне отзад?
+1
Тя като не иска, дори и да го направи ще е на сила, т.е когато ума не го иска, и тялото не го приема, демек ще я боли и то бая щом го прави не по своя воля и с нежелание. Най-добре се примири, че твоята работа няма да я бъде, и заочни да уважаваш малко желанията и![]()
Казвам го това от гледна точка на момиче в нейното положение. И моя мъж искаше отзад, но след като 1 път му казах, че не желая и че за мен това ще означава само болка, той ме разбра и ми каза : Ок, щом не искаш няма, уважавам желанието ти " и повече дори не ми е повдигал тема за това. Според мен така е трябвало да постъпиш и ти - като истински мъж, да походиш с разбиране и да направиш компромис със себе си, ако наистина обичаш това момиче.
Драгънлейди, замисли се и над следното: в темата за оралния секс (или няква подобна) беше писала, че не е редно да отказва преди да е опитала и т.н. Приложи собствения си съвет тук.Недей да отричаш нещо, което никога не си пробвала. Не можеш да знаеш дали ще е само болка, може да се изненадаш после. Никой не е казвал да ти го вкара до сливиците отведнъж. Заигравайте се, нека ти пъха пръст чат-пат... после със супер обилна смазка и пробвайте. Не може да знаеш предварително, представи си, че супер много ти хареса
![]()
Имаш право, но за някои неща имам твърди принципи, като този да не правя нищо против волята си. Пък и ако вземе да му хареса ... още по зле за мене, а не вярвам че на мен би ми харесало. Пък и той не ми е повдигал темата от няколко месеца насам, така че всичко е минало заминало.