- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да накарам жена ми да ми пусне отзад?
Здравейте, много ми се прави анален секс а жена ми не иска и да чуе![]()
Моля дайте съвет има ли някаква тънкост и какво да направя за да не я боли - това е основния проблем
Последно редактирано от fenbg : 04-06-2012 на 03:00
моля само за мнения от хора с опит
Лубрикант. Впрочем, ако наистина не иска, няма да се отпусне и много ще я боли.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
То и с лубрикант пак може да я боли, най - важното е нагласата, ако се притеснява няма да се отпусне и няма да се получи.
+1
Тя като не иска, дори и да го направи ще е на сила, т.е когато ума не го иска, и тялото не го приема, демек ще я боли и то бая щом го прави не по своя воля и с нежелание. Най-добре се примири, че твоята работа няма да я бъде, и заочни да уважаваш малко желанията и![]()
Казвам го това от гледна точка на момиче в нейното положение. И моя мъж искаше отзад, но след като 1 път му казах, че не желая и че за мен това ще означава само болка, той ме разбра и ми каза : Ок, щом не искаш няма, уважавам желанието ти " и повече дори не ми е повдигал тема за това. Според мен така е трябвало да постъпиш и ти - като истински мъж, да походиш с разбиране и да направиш компромис със себе си, ако наистина обичаш това момиче.
Съгласявам се с Шадоу
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
На някои жени (включително и на мен) просто не им допада идеята.Тая дупка си е за друга цел.
Я обясни по какъв начин си си поискал.
Ако приятелката ти не е пълен пън и е склонна на някакви компромиси, а ти си мъж на място и знаеш какво и кога да кажеш и направиш, няма да има нещо, което единият да иска да опита, а другият - не.
Драгънлейди, а ти пробвала ли си някога?
Последно редактирано от PinkPan7her : 04-06-2012 на 10:40
Всъщност е много хубаво, когато се получи. Има си случаи, в които не се отпускаш достатъчно, боли и не се получава. Друг път няма никаква болка. Със сигурност, обаче, не можеш да го направиш хубаво за някой, който не го иска наистина.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ако сега не е навита, може би след време ще е. Но в никакъв случай не я притискай.
Аз съм на мнение, че ако двама човека са заедно и имат сериозно отношения в един или друг момент може би е редно да направят компромиси относно желанието на другия. Дори и да не му/й хареса е редно да се опита. Ако примерно с моя човек сме заедно и едва ли не решим да сме вечено заедно ще ми е тъпо да му отказа нещо, което иска и той НИКОГА да не го направи (освен ако не отиде при друга, разбира се). Така, че в тези връзки границите на отношенията, желанията и фантазмите трябва да са гъвкави.
абе вие нормални ли сте бе .. направо бясовете ме хващат.. как да я накарам да ми прави орална,как да я накарам да ми пусна отзад.. НЯМА такова нещо като ''накарам'' ... сядате и говорите.. ако тя наистина не иска я остави намира..
бтв. направо се учудих как в тая тема нямаше ''ами като не ти дава зарязвай я''![]()
Истината е в психо атаката, не я ли обработиш с думи, забрави с друго хахаха.
Драгънлейди, замисли се и над следното: в темата за оралния секс (или няква подобна) беше писала, че не е редно да отказва преди да е опитала и т.н. Приложи собствения си съвет тук.Недей да отричаш нещо, което никога не си пробвала. Не можеш да знаеш дали ще е само болка, може да се изненадаш после. Никой не е казвал да ти го вкара до сливиците отведнъж. Заигравайте се, нека ти пъха пръст чат-пат... после със супер обилна смазка и пробвайте. Не може да знаеш предварително, представи си, че супер много ти хареса
![]()
Имаш право, но за някои неща имам твърди принципи, като този да не правя нищо против волята си. Пък и ако вземе да му хареса ... още по зле за мене, а не вярвам че на мен би ми харесало. Пък и той не ми е повдигал темата от няколко месеца насам, така че всичко е минало заминало.
Щом тя не иска, не ми се вярва да я навиеш. (:
Епа земи и каи ама ооооо яла тука че ти праим дупката 30 цола маа и тя жа са насере от кеф и после онаа земи да те ебе с вобратор че чустваш че летисх ма да не голям че тя ше ти разпори онее дупка
На мен ми е досадно приятелят ми да ми мрънка "хайде, хайде, хайде", така ми се убива желанието. Правя го, когато на мен ми се прииска и се кефя на 24 каратовата му усмивка. Но трябва жената да е наистина отпусната, за да може да се наслади, иначе се изпитва само болка. Подкрепям Umri за бебешкото олио.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..