.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Question Зъболекар..

Сигурно ще кажете, че не е болка за умиране но мен ме боли ужасно много.. от няколко години не съм ходила на зъболекар, а имам зъби за оправяне. Но ми казаха, че упойка се слага само когато ти вадят зъб.. Добре де, не искам да ме боли, не искам да имам лош дъх.. но само като вляза в кабинета ми става лошо. Благодаря предварително..

Повече от фен
    Упойка могат и за пломба да ти набият, но ще си я доплатиш. Макар че нямаш конкретно питане.

Стига си се лигавила. Като не щеш да ходиш - дерзай.

Мега фен Аватара на draid
    В повечето хубави кабинети вече ползват и лазер за направата на зъби. Една пломба е от порядъка на 80-100лв, но не се усеща никаква билка и няма досадната бръмчаща машинка. Точно защото болка няма, няма и упойка. Иначе с борче ако трябва да ти правят, просто си казваш, че искаш да ти сложат упойка, доплащаш си там 15-20 лв и си готова.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Трябва да се престрашиш. Зъбите са най-коварното нещо и най-болезненото. Ако не отидеш навреме и не оправиш проблемите си, после може да стане зле. Не искам да те плаша, но е хубаво да ходиш. Болката идва и си отива, но ако отлагаш може да стане зле.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    По-добре се бръкни малко повече за лазерна пломба и да ти е мирна главата, иначее...;х
    И аз умирам от страх ;д

Мега фен Аватара на xoxi
    Това е по-скоро на психическа основа.
    И аз като малка треперех пред кабинета, докато ми дойде ред, сега така съм се пренастройла, че ходя дори с доза желание, мислейки си, че ще изляза с един проблем по-малко от кабинета след това.
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на supersonic0
    Я отивай да ти оправи зъбите, които са ти развалени и недей да се лигавиш . Мисълта, че след като приключи с всичко няма да ти се налага да ходиш доста време ще те направи по-спокойна. По-добре да ти направи пломба сега, преди зъба да е започнал да те боли, отколкото да се налага после да умъртвява нервите, да ги вади, да ти чисти каналите и чак тогава да ти слага пломба!

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Колкото по често ходиш толкова повече ти намалява страха.Преди ходех в годината веднъж на зъболекар и много ме беше страх като отида.От половин година насам се заех да си оправя напълно зъбите със всички болки които трябва да претърпя брекети и т.н . Вече ми е все едно като ходя всеки месец все едно си отивам на нормален преглед даже и машинките не ме плашат.
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

А аз кво да кажа като съм почти на 22
    и РЕВА като седна на стола...
    Е после като се почне манипулацията вече не е
    толкова страшно,някакси болката става поносима.
    И така съм всеки път....

Уж бях наред, не бях ходила няколко месеца и последния път -
    бам- 10 кариеса -шиечни-режат ти и венеца, ако е мнблизо до венеца и ПОД него кариеса,
    на друг зъб сложиха коронка, сега се надявам да не ми вадят и нерв.
    Сложиха ми упойка, но пак болеше....
    А преди най-обикновените кариеси си ги правех без упойка....
    Сами преценете дали да отидете навреме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си