.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Проблем при уриниране

Приятелката ми има проблем при уриниране, а той е следния: когато отиде до тоалетна по малка нужда и вече накрая усеща силно парене , на какво може да се дължи това ? Искам отговори конкретно по темата ако може.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Дължи се на това, че са се поселили микроорганизми не където им е мястото.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    пространството на Дисе
    В смисъл да си изследва стерилна урина и да си пусне урокултура+антибиограма.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Може ли да е от честото правене на секс, защото след секс много трудно стискам и когато отида ми е така . .

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от fuckerch3 Виж мнението
    Може ли да е от честото правене на секс, защото след секс много трудно стискам и когато отида ми е така . .
    Не мисля, че е от това
    И аз правя секс доста често и нямам такъв проблем. По скоро е някаква инфекция на пикочните пътища. На-добре я прати на лекар, и я придружи за морална подкрепа

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Не е задължително да е свързано с пикочните пътища. Кажи на приятелката ти да отиде на гинеколог и да си пусне цитонамазка и микробиология.

Град
    пространството на Дисе
    Приятелката ми има проблем при уриниране, а той е следния: когато отиде до тоалетна по малка нужда и вече накрая усеща силно парене
    Сетих се нещо- това парене да не би да е отвън по гениталиите и да не би да е по-скоро щипене? Течение и сърбеж има ли? С презерватив ли правите секс? Моногамни ли сте?

Опа, това съм го пропуснала.
    И на теб ли ти пари?!
    Имаш ли изтичане на секрет от уретрата?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си