.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Angry РОДИТЕЛИИИИ!!!!! помощщ

оххх, не знам какво да правяяя..майка ми не пуска на дискотека...знам,че не е нещо кой знае какво,но с шанс да ме помислите за смотана никога не съм ходила,защото НЕ МЕ ПУСКАТ, но пък и аз не съм изявявала желание и сега вече съм на 17 и всичките ми съученици са ходили, а само аз НЕ..аз искам много да отида..как да я накарам да ме пуснеее..имам добри оценки, помагам вкъщи, какво трябва да направя още,за да благоволи да ме пусне, много пъти съм говорила и тя винаги НЕ. МОЛЯ дайте ми съвет какво да й кажа, какво да направя..?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Добри оценки и помагането вкъщи не са достатъчни. Трябва доверие.

ама тя ми има доверие просто явно я е страх да ме пусне за да не ми се случи нещо..абсолютно всичко й споделям дори тя ми е казвала, че ми има огромно доверие..но защо постоянно трябва да мисли, че ще ми се случи нещо не разбирам тя не може да ме предпази от всичко лошо
    не знам аз просто не разбирааам

Мега фен Аватара на Зайче..
    Колкото и да помагаш няма да стане работата ако не и покажеш, че си достатъчно голяма за дискотека и нямам в предвид на години, а на мислене. (:

ами по какъв начин да й го покажа

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от ves_ Виж мнението
    ами по какъв начин да й го покажа
    Просто се опитай да говориш с нея на сериозни теми да и покажеш как разсъждаваш.. и те съветвам да не се преструваш, че нещо те дразни ако не е така, защото майките винаги усещат. :д

да много сте прави ..ще пробвам още тази вечер няма да се отказвам и да й се сърдя,че не ме пуска...благодаря ви многоо стискайте ми палци

Moite roditeli sa su6tite az su6to sum na 17 i ne me puskat na diskoteka. Edna pt pri4inite e 4e trqbva da stana na 18 takiva sa pravilata vku6ti. Drugata pri4ina e 4e nqma da me pusnat v diskotekite. no i az ne izqvqvam golqmo jelani, no na men puk ne me puskat navunka do kusno taka 4e e vse su6tata rabota drugiq mesec stavamna 17 i sled edna godina kat stana na 18 uj ni6to nqma da mi kazvat. Az mislq 4e ako mnogo ti pravqt problemi kato moite trqbva da iz4aka6 dokato stane6 na 18, a ako ne tolkova natqkvai im go kaji 4e vsi4ki hodqt samo ti ne.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Опитай да поискаш разрешение за театър или опера. Сигурен съм, че дори с радост ще те пусне.

амииии според мен трябва да спечелиш доверието на родителите независимо мама/татко
    при мен е,че мен ми вярват и ми имат доверие питам ли за нещо няма как да ми откажат тате си ми дава колата винаги когато поискам ключовете само ми казва внимавай има малки деца имам и мотор за мотора айде свикнал съм няма какво да ми кажат,докато при моята по малка сестра по малка е с 1 год аз съм 17 тя 16 на нея нямат никакво доверие и 1 вид тя е в положението авторката на темата според мен е доверието

да но те ми имат доверие и дори снощи говорих отново с тяхно и отново отговора беше НЕ започнаха да ми разказват какви лоши неща можели да ми се случат в дискотеката и дрън дрън..сякаш се опитваха да ме наплашат ли не знам и се отказах видяло се е че на глава няма да изляза с тях така че се отказах за съжаление

амии попринцип всеки родеител го е грижа така и винаги мислят че ще стане най-лошото,че в каква държава живеем

Супер фен Аватара на NambyPamby
    В какво се изразява доверието им? Имаш ли вечерен час, до колко часа трябва да си си вкъщи, пускат ли те да спиш в приятели, да ходиш по купони?
    Мисля си обаче, че не те пускат, 'щото ти е детски акълът. Виж се как разсъждаваш, прочети наново кво си писала и отново се замисли не си ли като разглезено хлапе, което дърпа майка си за полата и мрънка, че иска като играчката на съседското дете? Неправилно си искаш, затва и не минава номерът.

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Да не си имала алкохолни изцепки в миналото? :д

Цитирай Първоначално написано от ParadOx Виж мнението
    Да не си имала алкохолни изцепки в миналото? :д
    не, но може би NambyPamby e права че не знам как да искам разрешение и затова не минава номера ..не знам

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Защо ли ми се струва, че имаш огромно желание да отидеш на дискотека, само защото си единствената , която не си отишла и си мислиш , че това те прави задръстена?

Така е , нали?

На 17 години, мисли малко по - зряло. Вярно е , че родителите не могат да те предпазят от всичко лошо, но всички знаем какво се случва в дискотеките, а те точно от това искат да те предпазят. Хора всякакви. Характери всякакви.

Може и да не я разбираш точно сега, ама след време съм сигурна, че ще схванеш за какво е идело реч. И престани да мислиш по тоя детски начин: "и с риск да ме помислите за някаква си, защото не съм ходила на дискотека".. Това нищо не означава. "По дрехите посрещат, по ума изпращат".
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Увери я в това с кой и къде ходиш. Мисля, че ще помогне един кратък разговор с част от хората, с които ще ходиш. Можеш да я заведеш да види дискотеката отвън, да поговори с родителите на твоя приятелка относно ходенето или нещо такова. Също е хубаво да я питаш до колко да стоиш и ако изявява желание-позволи и да те забере или закара до там. Няма нищо срамно от това родител да поддържа приятелска връзка с детето си (на някои хора им се струва доста извънземно)! ))

да,абсолютно сте прави всички

Повече от фен Аватара на prinncess
    Поговорете, покажи и че си порастнала, че си отговорна. След това и кажи, че приятелките ти ходят също, че някой ще те изпрати след дискотеката, за да не се притеснява. Важно е да ти има доверие. Попитай я кога да се прибереш. Кажи и че ще бъдеш с компания. Успех !
    Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D

Wink

emi prosto nastoqvai po4ti palnoletna si kaji 4e shte se iznesesh , poprincip nemogat da ti kazvat kakvo da pravish ili pak izbqgai za ve4erta a i ne wseki pat v diskoto e xybawo

Голям фен Аватара на In*The*Face
    След като сама казваш, че си споделяте с майка ти започни разговора искрено и дори й кажи, че искаш да поговориш с нея като с приятел, а не като с майка. Че знаеш, че ще й е трудно, но да се опита да те разбере. Кажи й, че лоши неща са се случвали и винаги ще се случват, но ти не можеш да живееш като цвете в саксия. Че родителите на твоите приятели и съученици също се тревожат, но им имат доверие и се стараят да не ги ограничават. Сподели й, че се чувстваш зле, защото си единствената която никога не е ходила и че ако се съгласи ще й докажеш, че можеш да носиш отговорност. Ще й кажеш всички от компанията с която ще бъдеш, ще се разбереш с приятел да те изпрати и ще уговорите вечер час, който ти ще спазиш до секунда. Просто се опитай да говориш с нея, както споделяш тук с нас.

Голям фен Аватара на reperw
    ем притесняват се .. постави се на тяхно място... все пак по медиите през седмица се говори за наръгани и пребити по дискотеките

не не и не..вече си мисля,че е безнадеждно..не съм увъртала,говорих с нея дори казах някои неща,които ме посъветвахте..просто БЕЗНАДЕЖДНО и се отказах..може би като стана пълнолетна

Град
    София
    Тя харесва ли приятелите ти? Защото ако не са най-добрия пример за подражание, пият, пушат и т.н и нормално да не иска да търчиш по нощите след тях.

Ми тези "новите" не много. Както и да е и въпреки всичко не ме пусна. На другия ден приятелката ми ми разказа и каза: "майка ти няма от какво да се притеснява" . Аз й казах там как е минало и как си и прекарала моята приятелка,тъй като майка ми ме попита и сякаш й стана малко гадно..и се надявам,че следващия път няма да се налага да водя толкова неуспешни преговори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си