- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
амиии преди месец сигурно бях провокиран от 1 приятелка,че немога да си махна Facebook профила.От месец някъде нямам и пак има с какво да си запълвам времетоВие какво мислите всички ли имате Facebook ?
Аз лично имам и обичам да си губя времето там, но не съм пристрастена към него. Използвам го най - често , за да си общувам с приятели, които са в други градове и държави.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Влизам един път в деня за не повече от 30 минути. Дали да си видя страничката или малко покер да поцъкам.![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
За много кратко време тоя фб се превърна в голяма мания. Аз лично имам, но не прекарвам повече от 10 мин на ден. Ползвам го главно за свързване с някои хора които постоянно висят там. Игри във ФБ не играя, има си прекрасни други такива с които да се разтоварвам, ако ми е останало някакво време и не съм прекалено уморен, иначе филче
Едит: Колко хора имат профил в Imdb![]()
от както имам профил в Tumblr, Youtube и във форума, заебах тотално Facebook .. едно, че е пълно с някакви грозни хора, които искат да ми причинят инфаркт.. всички страници се повтарят и игрите са скапани... пък и изобщо не ме интересува, кой кога отива да яде или да прави там каквото си прави :д ...
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Благодаря за мненията аз го зарязах тотално по хубаво е преди висях с часове там :X![]()
нямам fb не съм се и замилслял да си правя предпочитам да се срещам на живо с приятелите си, ако не са в града ползвам телефон, понякога и skype
Какво пък тооолкова може да се прави във фейсбук, че даже да ви отнема часове? Редовно влизам и повече от 3-5 минутки не ми отнема да си отговоря на съобщенията. Ако се заприказвам с някого може и да отидат десетина минути, но дали ще си пишем по скайп или по фейбук чата е все тая.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Има някои хора които играят там някакви игри дето зле имитират citybuilder-и.
Напоследък влизам само за да проверя и отговоря на съобщенията. Не качвам снимки, не ръчкам, не си обновявам профила, нищо не публикувам, не играя игри, не приемам и не си пиша с непознати... Отнема ми не повече от 5 минути на ден.
Ако не си пишех там с 2-3ма човека, въобще нямаше и да влизам.
И спря да се върти за миг земята..
Емии аз не играя, но разглеждам снимки, пиша си с чуждестранни приятели и за съжаление понякога и с най-добрите си приятели, защото напоследък и в скайп не моеш ги намериш като ти трябват.
Аз си спрях профила преди няколко седмици. Не е кой знае каква загуба, а и ми беше много скучно там ...
На няколко пъти исках да го трия, но се отказвах, поради едни или други причини.
Много добре си направил според мен.