.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Smile Куче или дрехи??

Ще ви се стори малко тъпо, но кое бихте избрали между кученце(мини пекинез) и дрехи? Аз съм на 15г. и много обичам животни, но ме е страх, че кучетата изискват много внимание и грижи, а нямам толкова много време.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    на ваште не им требва още 1 кучка вкъщи
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    щом нямаш време не си вземай куче ! едва ли на ваще им се занимава да ти гледат кученцето ..
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Какво общо имаше с дрехите? Че ще похарчиш повече пари за грижите за кучето, а пропускаш шанса да ти купят дрехи или да не те изцапа? Уау, не знам. Ако ти харесва кучето, ако вашите са съгласни, ще намериш време за него. Но се приготви за грижи, трябва внимание, постоянство и най-важното наистина да го харесваш и да го искаш. Това с времето е извинение, а на 15 години от какво толкова ще си заета?
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

кучето означава грижи..трябва да си сигурна,че си готова (както по-горе казаха)..може би в начаалото
    ще ти е лесно да го къпеш,разхождаш,но с времето ти омръзва и .. но ако толкова харесваш точно таззи порода..кучето е и другар и е живо за разлика от дрехите..аз също обожавам кучета(но по-големите породи-лабрадорр<3) но още не съм се наканила,защото имам костенурка и дори с нея не мога да се справя..
    ако ще си взимаш куче трябва наистина да осъзнаеш,че не е шега..а дрехите са лесни

дрехи ,дрехи и пак дрехи

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Вземи си тамагочи, ако остане живо поне за месец може спокойно да се пробваш и с куче.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Щом това е въпроса то тогава дрехи...

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Щом това е въпроса то тогава дрехи...
    Да!!
    Щом принизяваш кученцето до дрехите, значи по-добре си вземи дрехи.
    Едно живо същество отнема много грижи, време и внимание. На кученцата пък им трябва и много любов.
    Нямат нужда от собственици, които след няколко месеца ще се чудят дали да си купят тениска или да купят храна на кучето.
    И спря да се върти за миг земята..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Да!!
    Щом принизяваш кученцето до дрехите, значи по-добре си вземи дрехи.
    Едно живо същество отнема много грижи, време и внимание. На кученцата пък им трябва и много любов.
    Нямат нужда от собственици, които след няколко месеца ще се чудят дали да си купят тениска или да купят храна на кучето.
    Точно.
    Дори няма да питам дали си проучила болестите по мини пекинезите, с какво ежедневната им грижа се различава от тази на другите малки породи, как стои въпросът със зъбките, какви са по характер и т.н.
    Взимай си дрехи, не причинявай глупостта си на живо същество.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Съгласна съм с xoxi и PinkPan7her. То си личи, че си някаква материална щом се колебаеш между живо същество и някакви парцалки. Няма смисъл да си тормозиш главицата с мислене, взимай си дрехи и мирясвай.

Lightbulb

Първо искам да кажа,че не съм материалистка! Имам още 2 кучета, за които се грижа.Второ занимавам се с театър пък и живея само с баща си(който едва ли ще ми помага в грижите) затова нямам толкова време.И трето както казах имам още 2 кучета и затова се чудя дали да си купя още едно.П.С не сравнявам куче с дреха просто попитах за мнение

Не си купувай.. щом имаш две мисля, че са ти достатъчни, но ако мислиш, че ще се справиш - купи си. А те какви породи са ако не е тайна?

Едното е ротвайлер, а другото е смесица между териер и болонка

Според мен си се грижи за тези и не си купувай друго, ама все пак ти единствено можеш сама да прецениш до колко би могла да се справиш. (:

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Баси въпроса... мозък си вземи!
    maDamn

Мега фен Аватара на Chacho
    Ще ти отговоря, при условие, че ми дадеш да взимам решение и за останалите ти лични избори.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на supersonic0
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Баси въпроса... мозък си вземи!
    +1

според мен по добре е да си вземеш животинчетьть макар че си имаш 2 ,ако си се грижиш за тях няма да е проблем...а пък дрехите винаги можеш да си ги купиш,ама все пак ти си решаваш ако не ти се занимава взимай дрехите ;]

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Лично аз бих избрала КУЧЕ ! <3 Но в твоя случай е май по-добре дрехи, защото за едно куче се изискват адски много грижи, а и ти си само на 15, ходиш на училище, излизаш навън с приятели, едва ли ще имаш времето за едно куче. Да не говорим, че след 1вия месец най-верояно, ще ти омръзне и ще го тръснеш на родителите си ..

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от Deny96 Виж мнението
    П.С не сравнявам куче с дреха просто попитах за мнение
    ааааааааааааха

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Дрехи!
    Поради простата причина, че изисква много грижи, а аз нямам достатъчно време , за да го направя.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ще ти отговоря, при условие, че ми дадеш да взимам решение и за останалите ти лични избори.

Две кучета, едното от които доста масивно, са ти достатъчни. Недей да си взимаш още. Купи си дрешки.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Ти сигурно не можеш да си избършеш гъза сама, пък ще гледаш куче...(Ха, ха)

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    И всичките породисти...що просто не си вземеш куче от приют ? Хем ще спасиш някое животинче,хем няма да харчиш пари..
    Аман от такива хора с породисти кучета...после питайте що има бездомни кучета по улиците........
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си