- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Анорексия и булимия в едно
Ако ти не си помогнеш, нито диетолози, нито психолози ще ти помогнат. Не ти ли беше близко до акъла, че ако с повръщане се отслабваше, нямаше хората да спортуват и да прекарват часове във фитнеса, парка..?!
DisappointedDreamer е напълно прав/а. Всички имаме проблеми, кой по-големи, кой по-малки, но това не е причина да ходя в тоалетната да повръщам. Или пък щото вчера съм се наяла супер много, дай днес да съм само на вода (само да добавя, че този план на хранене се използва от културистите, когато искат да качат кг). Може и да те упреквам, ама трябва да свикнеш и да се стегнеш. В живота не всичко ще ти е цветя и рози и точно от такова отношение на хората се изгражда личност, не от мили думи, закачки и комплименти. Ако искаш да си силна за в бъдеще, приемай всеки упрек, а не бягай, защото е вероятно да има истина в него. Успех.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."