Нямах силите и нервите да прочета последните постове. В началото си мислех "Момичето иска да се оправи...всичко ще е ок.След като е осъзнала проблема" А в последствие знаещ ли какво почнах да си мисля. С извинение колкото си искаш ме обиждай след това което ще напиша, но ти ме изкара извън релси. Ти си едно 13 годишно пишлеме дето не знае какво иска. След поста ти "натупках се УЖАСНО" Почнах да си мисля как тая тема е един фарс и това може да е един театър.Ти си в пубертета, нормално е да качиш килограми. На мен са ми викали гарга, гаргоил заради носът ми. Казвали са ми да ида на пълна промяна и някакви ей такива. Чувам майка ми как ми казва,че съм дебела и трябва да спра да ям,но тя знае че като ми казва такива нея като например ,че не мога, така тя ме провокира. Аз съм такава провокирам се от негативните менения за мен.. И знаеш ли какво това ме мотивира да и докажа,че мога да работя над себе си и характера ми. Знаеш ли какви жалки проблеми имаш. Искаш вашите да се разведат.. за бога те са ти родители .Моите не са се карали и се разведоха знаеш ли как съм го преживяла. Най добрата ми приятелка е най волевия човек който познавам и ме вдъхновява. Спортувам всеки ден. Сега съм в университета и въпреки всичките ми недостатъци (като килата) когато аз се харесвам знаеш ли колко хора също ме харесват. Ако бях покрай теб просто щях ти забия два шамара. Намираш си извинение за всяко действие. Знаеш ли има един цитат,който научих скоро и го ползвам всеки ден към всеки един като теб "на света има 2 типа хора: едните намират оправдания другите намират начин. "Ако ти наистина имаше тоя проблем и го осъзнаваше и искаше да си помогнеш щеше да потърсиш помощ от близките си и хора професионалисти разбиращи от това. да добре е да знаеш, че има и други като теб. Но какво така само ще си намираш извинение да продължиш. Просто съм ти адски бясна....