.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Question Видове презервативи

Здравейте,

В последно време много четох в интернет по тази тема, но не можах да достигна до отговор на един въпрос и точно поради това си направих регистрация тук! Хаха, та към въпроса - има ли мъжки презервативи, които са по-широки от останалите, тоест с по-голяма обиколка. Надявам се, че се изразявам правилно, ако може да дадете мнението си ще съм ви признателен.
    Нека да кажа, че не правя тази тема с цел да се хваля или нещо от сорта, просто искам да съм информиран и не я правя за флуудърите с по 10k+ мнения, които просто спамят за да се "отбележат". Ако можете да ме информирате с нещо конкретно свързано с типове, цени или линкове към дадени продукти ще съм ви признателен.

Поздрави, поредният объркан индивид от нета.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Естествено е ,че има размери на обиколката. Не съм сигурна колко точно са, на различните марки презервативи са различни. Можеш да видиш надписите с милиметровката отзад на кутийката. Пише нещо от сорта: 52мм, 54 мм и така нататък.
    maDamn

Така, чудесно, а колко е обиколката на нормалните презервативи. Питам, защото посетих един кабинет по лични причини и дежурната сестра, която работи там, ми даде към 20-30 кондома, хахаха, но на тях нищо не пише, а е логично да ми е дала кондоми, които са с нормален размер. Можете ли някакъв линк да ми дадеш към сайт, който показва вариациите на тези продукти по българските пазари, примерно?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Durex
    Arouser - големи
    Classic - нормални
    Extra Safe - големи
    Select - нормални
    Elite - големи
    Performa - нормални
    Sensation - нормални
    Love - големи
    За дюрекса тва намерих.

http://www.bgdrogeria.com/index.php?...oducts_id=3968
    maDamn

Аххх, благодаря ви! Напълно достатъчно е.

Амм, искам да ви кажа, че явно сте се "поправили". Правя ви едно евала, че давате конкретна,бърза и точна информация без ненужни коментари, или може би съм оцелил правилният момент, когато няма флуудъри. Но както и да е, ще си купя няколко "модела" и ще видя как стоят нещата. И все пак ако има някой друг, който може да каже нещо по темата, ще прочета мнението му/й с удоволствие Едно мерси отново.

Приятен ден

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Durex
    Arouser - големи
    Classic - нормални
    Extra Safe - големи
    Select - нормални
    Elite - големи
    Performa - нормални
    Sensation - нормални
    Love - големи
    За дюрекса тва намерих.

http://www.bgdrogeria.com/index.php?...oducts_id=3968
    love и arouser са си напълно нормални и като цяло всички презервативи са ми еднакви :> (сигурно, защото съм момиченце ^^)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си