.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Проблем с входящ номер за изпит за СУ.

Здравейте.Преди 1 седмица бях на предварителен изпит по БЕЛ за СУ.Изпитът се състоя в Химическия факултет.Там искаха лична карта и бележката с входящия номер за идентификация.Проблемът е,че изгубих тази бележка,а тя ще ми трябва и за следващия изпит по История на 22 април.Искам да попитам дали ще ми направят проблем или ще ме пуснат?Иначе входящия номер си го знам на изуст.Мога да им го кажа там ако ме попитат.Въпросът ми е дали ще мине номера и ще ми повярват и ако не,мога ли да отида до Софийския университет и да си взема нова?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ами тая бележка не знам откъде се взима, но отиди и попитай откъде си я намерил първия път
    няма да ти ''повярват'', трябват документи..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен
    Я виж, ако си напишеш ЕГН-то тука, дали ще ти излезе: http://www.ebg.bg/su-admissions/page/index.faces

Аз съм се записвал електронно и нямам проблем, но виж на теб дали ще ти излезе информацията за записването (преглед картон и печат).

Ако не става оттам да изтеглиш картончето, давай оттук -> http://ksk.uni-sofia.bg/ . Не е точно картончето, но има данните, които са необходими и е по-добре от нищо ; ) !

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    доколкото помня това картонче си го даваш на квесторите на 'съхранение', за да те допуснат, така че ще ти трябва

Мега фен Аватара на Chacho
    Ако звъннеш до учебния отдел и им изясниш ситуацията, сигурно ще измислят нещо по въпроса. Така или иначе трябва да си в системата, сигурно ще ти издадат ново "листче".
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си