ledenakrasota едно време много исках да отида на летището и да гледам излитащите и кацащите самолети. Исках да си направя къщичка на дърво, исках да плавам с лодка в някое езеро. Исках също така да си направя хвърчило, исках да се возя на влак. Всъщност изразяването тук и пред приятели ми помага да разбера по лесно какво всъщност искам Сам ако седна да го мисля.. няма да се получи.

Сисе - това с мравките изглежда интересно и готино. Ще ти пиша ЛС за повече подробности.

Пантерче - хубаво е че и ти се включваш. Мрънкам, вярно е. Има неща, с които не искам да се занимавам, но това не е предмет на обсъждане в случая. Постнах темата за да получа идеи, критики и мнения.

Засега е неуспешно търсенето на работа като готвач. В смисъл вижда се че имам сертификата, но на повечето места освен него искат и опит. Засега не съм попаднал на място, където да не искат. Което ми е малко странно, защото как ще придобия опит, ако навсякъде искат такъв за да почна? Засега не губя надежда и готвя в нас

Фитнес. Това в никой случай не би могло да е хоби. Поне според мен. Но това не значи че ще отсъства от ежедневието на хората. Аз го възприемам като.. рутина. В момента не мога да определя разликата между хоби и рутина(ако приемем че и двете се вършат по собствена воля). Нека ти споделя нещо. Брат ми ходи на фитнес вече четвърта година. 25 лева за 20 посещения. Залата е хубава, светла и е близо до нас. Винаги съм възприемал въпросната дейност като нещо от което почваш да приличаш на гардероб. Може би това е основната причина, поради която не го посещавам. А и както казваш - химията ми се е струвала неотменна част. Брат ми не пие нищо, но определено изглежда много здрав.

Относно изморяването. Може би аз не съм се изразил правилно - 50-100-200-600 метра бягам без проблеми, дори в норматива влизам. Проблема идва, когато примерно се съберем да играем баскетбол. На 15-тата минута аз съм жив труп, а другите точно тогава са разгрели. Не зная защо се получава. Футбол едно време като играех беше същото - 10 минути и после аут. Това имам предвид.

Предполагам отричането на идеята за фитнес идва от изродената представа, която имам за него. А брат ми няма да ми помогне да я преодолея. Ще видим, ще измисля нещо.

Относно приютите за животни - от големите бездомни кучета имам страх. Не се виждам доброволец там в никой случай. Ако има подобно учреждение за котки или други по малки животни - там ще отида, определено. Utilisima не съм го чувал. Ще го проверя.