Cold_Tearsss това е одста интересно, но някак не е точно същото. Във видеото изрязват правилни симетрични форми, а в линка, който си ми дал първоначално - не е точно така. И формичките остават част от листа. Не че не схванах основната идея де, но малко повечко инфо ще е добре дошло.
Зайче.. редовно си правя разходки по планините с приятели. Витоша е най-честата ми дестинация. Предвид че ми се случва сравнително рядко - примерно един път в месеца.. не го считам за хоби. Не е нещо, с което ежедневно мога да си запъвам времето. Може би ако поразнообразя дестинацията.. може да се превърне в хоби.
ledenakrasota списъка хубаво. Благодаря ти
a1a2b3v - завърших курс за готвачи и сега си търся работа като такъв. Не бих искал това да ми е И хоби.
xoxi доброволчеството...някак не ми е много на сърце. Ако става въпрос за уъркшопове примерно - бих се навил, но събитията на БЧК не съм харесвал никога. Астрономията.. е нещо, което ми се струва доста далечно (предвид обектите, които изучава) и заради това - сложно. Нещо като археологията (което може би ще си остане несбъдната мечта). А и сносен телескоп струва към 300 лева(всъщност нямам идея точно колко, но изхождам от фотографска гледна точка). Вярно е, няма всеки месец да давам по толкова Това е още една от идеите, които може би ще осъществя.
Сисе ти ме изумяваш. винаги съм си мислел че царицата не напуска мравуняка за нищо на света. А сега излиза че едва ли не може да се намери под път и над път. И друго - не им ли трябва нещо като тунели или.. знам ли и аз какво. Само в буркан с памук могат ли да живеят? Чувал съм че има едни мравкаквариуми които продаваха в без паника. Те бяха пълни с гел.. или нещо такова, който е хранителен за мравките. И те си копаят тунели всякакви. Не трябва ли нещо подобно да осигуря и аз? Иначе имам аквариум в нас с обем около 20-тина литра. Мога ли да го псриспособя някак за наблюдаване на мравките без да избягат разбира се?
Чачо - да, ама се седи пред компа. Пък аз искам малко да избягам от екрана. Задължително ли е да е на Мая анимацията? Щото аз работя със Cinema 4D където се получават доста сносни клипчета също. Ей ся ще ти пиша едно ЛС.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes." Dr. Gregory House