Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
Което ми е малко странно, защото как ще придобия опит, ако навсякъде искат такъв за да почна?

Фитнес. Това в никой случай не би могло да е хоби. Поне според мен. Но това не значи че ще отсъства от ежедневието на хората. Аз го възприемам като.. рутина. В момента не мога да определя разликата между хоби и рутина(ако приемем че и двете се вършат по собствена воля). Нека ти споделя нещо. Брат ми ходи на фитнес вече четвърта година. 25 лева за 20 посещения. Залата е хубава, светла и е близо до нас. Винаги съм възприемал въпросната дейност като нещо от което почваш да приличаш на гардероб. Може би това е основната причина, поради която не го посещавам. А и както казваш - химията ми се е струвала неотменна част. Брат ми не пие нищо, но определено изглежда много здрав.

Предполагам отричането на идеята за фитнес идва от изродената представа, която имам за него. А брат ми няма да ми помогне да я преодолея. Ще видим, ще измисля нещо.
Винаги е така с опита. Обмислял ли си за запишеш някаква полезна специалност в тая насока, пък дори да е задочно?

Сам виждаш, че имаш неправилна представа за фитнеса. На гардероб няма как да заприличаш, ако не пиеш добавки, нито пък ще станеш бабанка без мозък. 20 посещения на месец ми се виждат бая за начинаещ, така че ако е за два месеца, излиза по 12.50 на месец, което хич не ми се вижда скъпо. А съм сигурна, че ще намериш и друга хубава зала до вас, дори да не е непосредствено до блока, а на километър, примерно. Помисли си, не виждам начин, по който ще ти навреди тренирането.