.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Hybrid View

Болка в прасците и лявата част на кръста

Имам ужасна болка в прасците
    Като почна да играя мач в началото нищо ми няма обаче след 15 минути бягане имам чуството че следващата крачка няма да мога да я направя и ще падна
    Играя мач от година редовно от 2-3 месеца карам колело и след това отивам да играя мач
    Като съм на работа нямам такива болки и като карам също само с тичането е проблема

От скоро се появи и остра болка в лявата част на кръста направо понякога не мога да си взема въздух появава се като играя мач

На какъв лекар трябва да отида ?
    Не се издържа преди бях 95 кг и нямах ядове тука от месец като почнах да спортувам по често свалих 5кг и вмомента се чуствам като стар дядо

Сега смятам да си купя нещо за въстановяване дали ще помогне ?

Голям фен Аватара на supersonic0
    Едва ли от спорта ще се чувстваш като "стар дядо", той може да ти повлияе само положително. Просто не си свикнал на подобно натоварване. А това за прасците не знам на какво се дължи, отиди до личния лекар и той ще ти изпише някакво направление, тъй като проблемът с прасците и този с кръста са съвсем различни и ще трябва да се прегледаш при различни специалисти може би. А иначе за ставите и включително кръста вземи си един Фастум или Волтарен гел и може да се мажеш от време на време, няма да ти навреди.

Не ми се вявра да не са свикнали на такова натоварване защото не играх мач 2 седмици ама през другото време карах много колело просто незнам какво ми става вторник ще мина през личната да видя какво ще каже и тя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си