.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Червени бузи

имам гаден проблем ... от 3ти, 4ти клас постепенно бузите ми почнаха да почервеняват и така си стоят вече 4-5 години. Лекарката ми каза, че това било от растежа(голяма обмяна на кръв ии такива работи) и каза, че до 18-19 годипна възраст изчезват. Все пак съм момче и е малко притеснително никой не ми се е подигравал за това, дори много хора казват, че това било много хубаво, било чара и т.н. Помогнете

Град
    V.Tyrnovo
    Не се притеснявай.. и аз се изчервявам понякога толкова много, че приличам на домат... но все пак както каза това ти е чара я си карай живота спокойно
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Ами не знам, за мен това е притеснително такива бузи, може би биха отивали на момиче, но на момче

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    еми щом лекарката ти е казала така, едва ли нещо може да направиш..
    Вафла..

Голям фен Аватара на daru6a1
    Цитирай Първоначално написано от natity91
    Не се притеснявай.. и аз се изчервявам понякога толкова много, че приличам на домат... но все пак както каза това ти е чара я си карай живота спокойно
    me 2

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    хах и аз така и се поинтересувах и прочетох в книгите си че понякога това е в основата на сърдечен проблем но това е рядкост и само го подмятам като вариант разбира се но мисля че няма нищо за което да се притесняваш,както казаха и другите червени бузки много кръвчица в мозъка :P

омг от червени бузки стигнахме до проблеми пак.. са па сърдечно-съдова система ще разчепкваме.. не съм учила за такива симптоми,но щом си се съветвал с лекар няма проблеми,а и какво ти дреме.. така е по-яко като се изчервиш няма да познаят.. не като мене аз съм бяла като платно и като се изчервя си личи естествено.. много е кофти

Не се притеснявай - ЗДРАВ СИ!

Голям фен Аватара на NoOneElse
    Град
    И да дойдеш да ме окрадеш...
    Постоянно зачервен нос или бузи може да се дължи на високо кръвно!
    Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?

Песимистът казал:
    -По-лошо не може да бъде!
    А оптимистът отговорил:
    -Може, можеee!

Това не трябва да те притеснява. Не става въпрос за патология а за съдовообусловане кожна реакция, която се определя от типа организъм. Ще трябва да свикнеш с това.
    Може и да греша за това ако искаш разясни малко повече - дали са постоянно зачервени или се менят при смяна на температурата и настроенията, дали има прозиращи капиляри и дори ако искаш дай снимка

Re: Червени бузи

Цитирай Първоначално написано от fr0zenboy
    имам гаден проблем ... от 3ти, 4ти клас постепенно бузите ми почнаха да почервеняват и така си стоят вече 4-5 години. Лекарката ми каза, че това било от растежа(голяма обмяна на кръв ии такива работи) и каза, че до 18-19 годипна възраст изчезват. Все пак съм момче и е малко притеснително никой не ми се е подигравал за това, дори много хора казват, че това било много хубаво, било чара и т.н. Помогнете
    от моят клас има едно момче със същият проблем .. не се притеснявай не си единствен .. щом лекарката ти е казала че ще изчезнат не се притеснявай .. :P

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    НЕ се притеснявай..Щом лекарката ти е казала,че до 18-19 години ще изчезне..
    Но си стоят много сладичко..Това не трябва да те притеснява
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Лекарката ти е казала, че е нормално, в пубертета си, тялото ти се развива бързо и обмяната на веществата е засилена- не виждам причина за притеснение. А доколкото от естетическа гледна точка според мен е сладурско

emi az sum momiche i tezi buzi mi idvat do gusha a mnogo iskam da gi skriq po nqkakuv nachin... pomagaite s neshto

аз пък знам, че това с червените бузи се нарича червен вятър и се появява ако като бебе някой ти е хапал носа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си