.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Не знам..

Не знам..

Да предположим, че момче и момиче се познават от 1 година. Миналата година /когато са се и запознали/ той и е казал, че я харесва /в последствие след запознанството им/, но така и нещата не се нареждат и пътищата им се разделят. След доста дълго време без никаква комуникация той решава да и пише. Постоянно и прави комплименти и е много мил с нея, но в същото време и съвсем деликатно и казва, че иска да прави секс с нея. В фб се държи като влюбен, постоянно си пише сълзливи статуси, но в действителност казва какво си иска малко или много.. има ли някакъв поне минимален шанс той да харесва това момиче, но да не иска да го показва по обикновения начин, а по-скоро иска да се направи на интересен?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Не мисля. Това да се сеща за теб след 1 година, явно знае, че пак ще му вържеш. А и сама знаеш какво иска, за какво ти е да се занимаваш?
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

И според мен няма смисъл да се занимаваш с този човек. По написаното предполагам, че просто иска секс.

Супер фен Аватара на Shines
    И според мен просто иска да му пуснеш.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Е*е му се на момчето най-грубо казано..

секс,секс,секс и пак секс; )
    и аз съм имала такъв случей с момче,което се държеше супер якото и мило ,но ми намекваше за секс ,искал да идвам у тях и т.н..това си е чиста загуба на време

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ох, обърках се.
    Най - вероятното е поредното пикльо, с извинение , който търси поредната, която да изчука и да я зареже. Мдаа'м.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си