.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

притеснение..

Така с приятелят ми сме на по 17 години и вчера за първи път го направихме и ни беше за пръв път и на двамата.. Всичко си беше с презерватив и т.н... ноо постоянно се притеснявам да не е станало нещо и да забременея, което е малко глупаво, но като си помисля и , че по принцип цикълът ми е нередовен и има да се притеснявам, а и по принцип знам, че след първия път може да се забави още повече.. Та може ли да ми дадете някакъв съвет за да се справя с това притеснение?..

хммм... не се притеснявай

а и може не само да ти закъснее, но може и да ти подрани

Супер фен Аватара на nymphadora
    След първия път и на мен ми позакъсня,но в началото е нормално да се притесняваш постоянно от бременност.След време ще видиш,че пазите ли се няма как да стане бебе,въпреки че и сега аз се вкарвам във филма от време на време,като ми закъснява.

Banned Мега фен
    от притеснение още повече може да закъснее.. спокойно.. предполагам всяко момиче е имало притеснение първите пъти,защото е нещо ново,а и често се получава така,да се притесняваш безпричинно за нещо...

Споко, не се коси толкова. Нормално е, а ако се филмираш може да не ти дойде въобще. Магията не става толкова лесно

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Нормално е първите пъти да се притесняваш толкова - все пак е нещо ново , и за тебе , и за организма ти. Но не се притеснявай излишно , защото това също влияе върху цикъла ти.

А и още повече: било е с презерватив и всичко е било наред, значи няма от какво да се притесняваш толкова.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ами щом ползвате предпазни средства и няма гафове не би следвало да се притесняваш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Ами щом ползвате предпазни средства и няма гафове не би следвало да се притесняваш.
    +1
    10 буквиииииииии

Благодаря за мненията.

А само да попитам нещо друго, което може вече наистина да е глупаво.. Може ли нещо да стане ако той е бил без презерватив още преди да го направим и изобщо не е прониквал в мен а само си го е доближавал до мен и не е свършвал?
    Последно редактирано от missmee : 04-08-2012 на 14:23

Цитирай Първоначално написано от missmee Виж мнението
    Благодаря за мненията.

А само да попитам нещо друго, което може вече наистина да е глупаво.. Може ли нещо да стане ако той е бил без презерватив още преди да го направим и изобщо не е прониквал в мен а само си го е доближавал до мен и не е свършвал?

Аз ли не разбрах като хората нещо? Той не е прониквал в тебе и не е свършвал, а ти се чудиш дали си брменна?????
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си