.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Супер фен Аватара на galu6a

Щръкнали уши

Имам този проблем ,то е поточно комлекс щръкнали уши ,някои пробвал ли е да ги лепи с нещо?
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    О, Боже! Какво лепене, бе, човек? Стига глупости. Трябва да се приемеш такава, каквато си. И приемеш ли се, ще те приемат и другите. Знаеш ли колко хора имат такъв проблем? И винаги има решение. Какво лепене, какви глупости.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Не съм чувала за ЛЕПЕНЕ,но като си вързана или дори с пусната коса може да слагаш лента от плат или гума и да минава през учите,,а не зад тях

Не съм чувала за ЛЕПЕНЕ,но като си вързана или дори с пусната коса може да слагаш лента от плат или гума и да минава през ушите,,а не зад тях

Много хора имат този проблем , аз имах една позната , която си ги лепи на бала , а сред време си направи и операция вече изобщо не и е комплекс 700 - 800 лева беше .. Ама аз не виждам това , като голям проблем особено за момичетата би следвало повечето да сме с по-далги коси .
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    И аз имах такъв комплекс, но си направих операция.. след нея много повече започнах да се харесвам ;d
    Иначе за лепене не съм чувала :/

Голям фен Аватара на explosion_
    Боже, каква сложна дилема, но мисля че имам решение на твоя проблем .. Знам че ще успееш ето я истината _____ КАПЧИЦА !

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    еее една фр имаше този проблем като малка и така се комплексира че взе само с шапки да ходи и то шапки шапки и те и притиснаха ушите и са не й стърчат толкова

Голям фен Аватара на explosion_
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    еее една фр имаше този проблем като малка и така се комплексира че взе само с шапки да ходи и то шапки шапки и те и притиснаха ушите и са не й стърчат толкова
    Може да пита Марчето от Пълна лудница...

Супер фен Аватара на breathless
    Пробвай да спиш няколко месеца с лента.
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    С капчица ги залепи .. после ти не му мисли

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    О мила, напълно те разбирам! И аз не си харесвам ушите, макар приятелите ми да ми казват, че не стърчат.. аз ги виждам бе, не съм сляпа! но все тая.. няма какво да направим или се примиряваш, или операция, или тези лепенки, за които съм чувала, че после много боляло... та по-добре... свиквай - нямаме избор
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Здравейте,
    и аз имах този проблем, но вече намерих как да реша проблема си с лепенки, които не са много скъпи и са супер практични и удобни. Бързам да споделя с всички, които имат този проблем, защото аз също дълго се лутам из форумите с надежда да намеря подходящо решение. Преди време намерих този продукт в Испания, но от скоро забелязах и рекламата му тук в България също се предлагат - Otostick се казват. Не съм купувала от тук в България, но като гледам май са представители на същата фирма, която е в Испания. Надявам се да съм помогнала!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си