Заглавието току-що го видях за друга тема и в мъжки род, но реших да го използвам, защото ще си говорим баш за майсторлъци...Игри за напреднали, както се казваше в една реклама.
Така, едва ли някоя от вас ще има идея, но все пак, поне можем да си почешем пръстите.
Гледам по улиците има прекрасни мъже и момчета. Разкошни даже. Говорим чисто визуално, разбира се. И естествено щом са толкова разкошни ще си имат приятелки (говорим за гаджета) с тях. Това, че хубавите ябълки ги ядат свинете е друга тема, затова ще се въздържа да я коментирам. Та (на въпроса), се замислих как се заговаря мъж, който е с приятелката си?
Знам на теория как в обратната ситуация (мъж да сваля жена, докато тя е с гадже) може да стане, но пък как да го направи жена си нямам и на идея. Мъжете са по-лоялни (само в повечето случаи, естествено), а и дори да не са биха го изиграли. Въобще е сложно, затова трябва да се направи по такъв начин, че приятелката да не разбере за намеренията към мъжът. От друга страна пък и жените на едно подсъзнателно ниво можем лесно да разбираме за намеренията на хората по езика на тялото, интонацията на речта и т.н. и т.н. затова трябва да се изиграе много добре, така че да не се усети, защото усети ли се тя всичко отива на вятъра. А как става номера тя да не разбере пък той да разбере?
Има ли някакъв начин, примерно да вземеш телефона, на мъж, който е с приятелката си, но да изглежда невинно, поне за пред нея? И да бъде с финес, естествено.
Питам чисто теоритично, пък и не е лошо да се знае за вбъдеще (представете си утре видя мъжът на мечтите си на улицата и единствената причина поради, която не съм се запознала с него е някаква пикла). Не съм тръгнала да заговарям всеки, който е с приятелката си, нито пък съм си набелязала някой конкретен, нито съм тръгнала да разрушавам връзки. Просто се замислих дали въобще е възможно.
И така, лейдис (енд джентълмен), оставям ви да мислите, пък, ако някоя/й може да говори и от опит - още по-добре.