Обичам този шибан боклук, но ми омръзна да съм втора! Моля ви, дайте ми някакъв съвет
Съжалявам, ако ви е омръзнало от такива теми, но наистина се нуждая от помощ и не знам към кого вече да се обърна. Всеки един коментар по темата ще ми е от полза! Ето и историята ми накратко: Обикновено не се привързвам лесно и не съм по сериозните връзки. И с него всичко започна на шега, не знам какво харесах в него, но много добре се разбираме, а това рядко ми се случва. И ето на - обикновено не издържам с момче повече от седмица, но скоро с този въпросния боклук ще направим два месеца!! Дотук добре само че аз играя ролята на втора цигулка, има си приятелка от вече четири месеца и аз съм му един вид.. за развлечение. Лошото е, че се влюбих страшно много в него и ме е страх, че ако му поставя някакъв ултиматум или предявя претенции по отношение връзката му с другото момиче ще го загубя, а не искам, обичам го. Когато е с мен, показва, че му пука за мен... Няколко пъти му казах, че ме наранява, като не ми казва какво наистина изпитва, но той само отвърна: "Съжалявам, но една курва ме научи да не показвам истинските си чувства." Прави ме щастлива, но едновременно с това страшно ме боли като се сетя, че не е мой. Омръзна ми всеки път, когато поиска нещо от мен да му угаждам, а той да не ме цени. Мразя го задето не е наясно и той самия какво точно иска от връзката ни!? Не сме правили секс, само сме се натискали и целували до полуда, но после съм си тръгвала и съм го оставяла така. Той смята и целувката за изневяра, а това е.. ;хх Ако толкова обича приятелката си, защо ме мъчи? Веднъж му казах: "Знаеш, че наистина те обичам, нали?", а единственото което направи той беше да ми отвърне: "Да, знам и трябва да поговорим за това." Във всеки един момент може да го оставя и да спра да се занимавам с глупостите му, но просто не искам, защото ме прави щастлива и има моменти, в които никога не бих допуснала да го загубя и да го премахна от живота си, ей-така, сякаш нищо не е било. И не знам какво да направя, а определено не искам повече да съм втората, но и явно не съм достатъчно силна, за да се махна, какво да направя? Обичам го.