ми гледам и двете страни на монетата така че за мен всички тук са прави за своята гледна точка
ама тези глупости с годините как нямало значение мен си ме дразнят от край време
виждам една приятелка (тогава да сме били на 12) с некъв доста по-голям който по-скоро тичаше да е с по-голямата й сестра отколкото малката....ами сори ама заек и голем не върви просто и като ми каза това как годините нямало значине направо бол о.О после принца заряза принцесата си защото видя една "готина какичка" която му ходеше за години и мойта многострадална Геновева ми рева сума ти време как не била идеалната(а тя просто беше малка за него - разлика 4 години си е бая ) така че това с годините съм съгласна ама пак казвам гледам и двете страни
а това как ще ни треснат хормоните при едни ще е леко при други не чак толкова това си е индивидуално за всеки а и това че малките са по-умни от "каките" изобщо не е вярно- може да са по-утракани може да по-отворени но онова нещо в главата наречено акъл още не е появил ...аз самата много се дразня на разни дребни като ми разправят с колко са ходили и кви неща знаят и ми се смееха даже че знаели повече от мен правете изводи какви нахални и нагли са тези просто
а и като цяло малките много искат да са като каките това е повече от ясно о.О но им липсват някои нещица - акъла годините и зрелостта но за съжаление тяхната наивност ги кара да си мислят че са по-така и иначе

не ме плюйте знам че са глупости