Цитирай Първоначално написано от shoco0 Виж мнението
много е красива, говори прилично, не се лигави и т.н.
И тва ти е достатъчно? Много ниски критерии имаш. Като работиш върху себе си и се усъвършенстваш, по естесвен начин ше придобиеш по-високи и същевременно ше имаш кво да предложиш насреща. Не че отношенията са няква разменна монета, де.

Цитирай Първоначално написано от shoco0 Виж мнението
на мен много ми тежи да не мога да й казвам, че си мисля за нея, а трябва да отвръщам с "добре съм, ти как си" и прочие..
Направо ако искаш на тепсия й се поднеси? Козът е да показваш интерес, обаче да не го натрапваш и да не изглеждаш неуверен или отчаян. Абе лузърски ти е подходът като цяло, с БожиятАгнец сме в една партия относно прекаленото задържане на контакти в нета и каненето в мрежата.
Избягвай да се филмираш толкова, въпросната е може би едно съвсем обикновено момиче. Създавай си повече контакти с девойки и чак като наистина видиш, че някоя си заслужава, хвърляй повече усилия. И пак не я приемай като нещо повече от теб и не бъди с нагласата, че един вид трябва да й се доказваш. Ако и двамата се харесвате, няма да има нужда от никакви такива неща, ами просто всичко ше си се развие естествено.
Малко неадекватни ми идват писанията като гледам разсъжденията кви са ти, ама праз голям