Здравейте отново..
Бях постнал една тема преди няколко дни за моята история и благодаря на всичките хора които се отзоваха и се опитаха да помогнат.. Обикновено не пиша в такива форуми ,но вече случаят ми става доста сериозен.
Не искам да пиша цялата си история отново за това на тези които искат да помогнат да я прочетат някакси (не го рабирам този сайт).

Така след случилото се въпросното момиче на следващата вечер ми се обади и каза ,че иска да се видим..Излязох и се изяснихме за какво точно е бил проблема и тя каза ,че вече не се сърди,но и че не иска да бъде както преди..Последните дни ми е много трудно само за това мисля и не мога да спра.Сутрин ставам в 5 часа ,ако не и по рано заради мисълта по нея..тази седмица не съм изял повече от един хляб..вечер едвам заспивам..в училище учителите и приятелите ми не могат да ме познаят..Тази вечер се опитах да оправя нещата говорейки с нея по скайп,а тя започна да КРЕЩИ : -Ти не разбра ли?! Ще ти го обясня още веднъж защото явно малката ти главичка не го побира аз не съм ти сърдита нито обидена просто не искам вече да се виждаме!...Тези думи направо ме убиха.Опитах да заспя ,но не мога..

Поствам тази тема в 3 без 10 сутринта и се надявам на всякакви съвети как да я забравя..
Просто не мога да живея така..

Благодаря предварително от сърце